You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een geneeskunde project in Roemenië

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Brasov
  • Type projecten: Geneeskunde
  • Jouw rol binnen dit project: Je observeert en assisteert het lokale personeel. Zij zullen jouw kennis testen en hun ervaring met je delen. Als je initiatief toont en energie steekt in het opbouwen van een band met je lokale collega's krijg je mogelijk de kans om meer te doen
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 2 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 18 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Vrijwilligers moeten minimaal 1 jaar een relevante studie in de gekozen richting hebben afgerond

In Roemenië kan je op het geneeskunde project een waardevolle ervaring opdoen door nauw samen te werken met zeer ervaren medisch personeel. Door initiatief te tonen en een goede relatie op te bouwen met je Roemeense collega’s, kun je steeds meer betrokken raken met het personeel en de patiënten waar mee je werkt.

Als geneeskunde vrijwilliger zal je aan de slag gaan op de spoedeisende hulp in een regionaal ziekenhuis of in een privékliniek.

Om aan dit project te kunnen deelnemen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn en er is minimaal één jaar relevante studie ervaring vereist. Je kunt al vanaf 2 weken deelnemen.

Werkzaamheden als vrijwilliger op het geneeskunde project in Roemenië

Vrijwilligerswerk geneeskunde project in Roemenië

Na aankomst wordt je voorgesteld aan je supervisor op het project. Regelmatig overleg je met jouw begeleider over de verschillende behandelingen. Afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden worden jouw werkzaamheden bepaald. Je hebt in eerste instantie voornamelijk een observerende rol waarbij je meeloopt met het lokale personeel, maar als je jouw enthousiasme toont en laat zien welke kennis je in huis hebt, zal je steeds meer zelf mogen en kunnen doen. Je zou bijvoorbeeld kunnen helpen bij het opstellen en evalueren van behandelplannen voor patiënten, hierbij kunnen jouw ideeën en methodes die je thuis hebt geleerd een goede bijdrage zijn aan het herstel.

Jouw verblijf in Roemenië

Als vrijwilliger in Roemenië verblijf je bij een lokaal gastgezin in de buurt van je project. Het gastgezin heet je welkom in hun huis en laat je kennis maken met de Roemeense cultuur en gastvrijheid.

In de avonden en weekenden ben je meestal vrij en kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Er zijn altijd een hoop vrijwilligers in de buurt om leuke activiteiten mee te ondernemen. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Romania Medicine & Healthcare Management Plan Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲