You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een tandheelkunde project in Argentinië

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Cordoba
  • Type projecten: Tandheelkunde
  • Jouw rol binnen dit project: Je observeert en assisteert het lokale personeel. Zij zullen jouw kennis testen en hun ervaring met je delen. Als je initiatief toont en energie steekt in het opbouwen van een band met je lokale collega's krijg je mogelijk de kans om meer te doen
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 2 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Vrijwilligers moeten basisniveau Spaans kunnen spreken

Als tandheelkunde vrijwilliger krijg je de unieke kans om waardevolle werkervaring op te doen en van de meest ervaren tandartsen van het land te leren. Jij kan bijvoorbeeld deelnemen tijdens je tussenjaar, een carrière break of als korte onderbreking van je studie.

Vrijwilligerswerk tandheelkunde project in Argentinië

Vrijwilligers die ervaring op willen doen in tandheelkunde zijn welkom in het Villa Allende Hospital, dat is gevestigd in het mooie Sierras Chicas, niet ver van ons lokale Projects Abroad kantoor. Omdat het één van de grootste overheidsziekenhuizen is in de omgeving, werk je met zeer ervaren tandartsen, waar je ontzettend veel van kunt leren over alle aspecten van tandheelkunde. Er wordt tandheelkundige zorg geboden aan patiënten uit de wijde omgeving. Het ziekenhuis ziet er van buiten een beetje verweerd uit maar de faciliteiten die beschikbaar zijn, zijn vergelijkbaar met wat we in het westen gewend zijn.

Voor dit project is het belangrijk dat je een goed niveau Spaans spreekt en begrijpt. Het is namelijk van belang dat je met je collega’s en de patiënten kunt communiceren. Beheers je deze taal nog niet of heb je een opfriscursus nodig? Dan biedt Projects Abroad je de mogelijkheid voor het volgen van een taalcursus Spaans aan voor of tijdens je project. Het is ook belangrijk dat je je representatief kleedt en opstelt.

Werkzaamheden als vrijwilliger op het tandheelkunde project in Argentinië

Als vrijwilliger op het tandheelkunde project heb je een observerende rol waarbij je meeloopt met het lokale personeel tijdens de uitvoering van verschillende tandheelkundige procedures en het bieden van algemene mondverzorging. Hiernaast heb je ook de kans te kunnen deelnemen aan een outreach project in één van de lokale weeshuizen.

Projects Abroad verwelkomt vrijwilligers met of zonder ervaring op het tandheelkunde project in Argentinië. Je werkzaamheden worden bepaald aan de hand van je kennis en vaardigheden. Als je voldoende initiatief, enthousiasme en inzet toont, zal je veel meer kunnen en mogen doen en haal je het maximale uit dit project.

Lees meer gedetailleerde informatie over de doelstellingen van onze projecten in het Argentina Medicine & Healthcare Management Plan.

Jouw verblijf in Argentinië

Als vrijwilliger in Argentinië verblijf je bij een lokaal gastgezin in de buurt van je project. Het gastgezin heet je welkom in hun huis en laat je kennis maken met de Argentijnse cultuur.

In de avonden en weekenden kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Er is veel te doen in de omgeving van Cordoba en er is levendige vrijwilligersgemeenschap om mee op te trekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Argentina Medicine & Healthcare Management Plan Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲