You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een tandheelkunde project in Cambodja

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Phnom Penh
  • Type projecten: Tandheelkunde
  • Jouw rol binnen dit project: Je observeert en assisteert het lokale personeel. Zij zullen jouw kennis testen en hun ervaring met je delen. Als je initiatief toont en energie steekt in het opbouwen van een band met je lokale collega's krijg je mogelijk de kans om meer te doen
  • Accommodatie: Vrijwilligersappartementen
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 4 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Ben je boven de 21 jaar dan moet je een Verklaring omtrent Gedrag aanleveren. Vrijwilligers moeten minstens 3 jaar van een tandheelkundige opleiding hebben afgerond om aan dit project te kunnen deelnemen.

Afgestudeerde tandheelkunde studenten en studenten die minimaal in het derde jaar van hun studie tandheelkunde zitten kunnen met Projects Abroad vrijwilligerswerk doen in Cambodja binnen dit vakgebied. Tandheelkundige vrijwilligers zullen komen te werken op de tandheelkundige afdeling van het staatsziekenhuis in Phnom Penh of bij een tandheelkundige privékliniek.

Werkzaamheden als vrijwilliger op het geneeskunde project in Cambodja

Vrijwilligerswerk tandheelkunde project in Cambodja

Op de tandheelkundige afdeling wordt je betrokken bij de diagnose en behandeling van veel verschillende tandheelkundige problemen. Daarnaast zal mee kunnen kijken bij het onderzoeken en behandelen van mondproblemen en bij chirurgische ingrepen van mond en kaak afwijkingen.

Zoals bij alle medische projecten zal jouw rol in het begin voornamelijk observerend zijn en verder afhankelijk zijn van jouw kennis en vaardigheden. Het tonen van enthousiasme en initiatief en het opbouwen van een goede band met de lokale tandarts speelt daarnaast een belangrijke rol bij het winnen van het vertrouwen om meer taken verantwoordelijkheden te krijgen.

Je werkt meestal van maandag tot vrijdag van 8:00u tot 12:00u. Sommige lokale medewerkers in het ziekenhuis zullen Engels spreken en anderen enkel Frans. Het kan dus helpen als je ook een beetje Frans spreekt en begrijpt.

Lees meer gedetailleerde informatie over de doelstellingen van onze projecten in het Cambodia Medicine & Healthcare Management Plan.

Jouw verblijf in Cambodja

Tijdens je vrijwilligerswerk verblijf je in een van de vrijwilligersappartementen van Projects Abroad samen met andere vrijwilligers.

In de avonden en weekenden ben je meestal vrij en kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Cambodia Medicine & Healthcare Management Plan Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲