You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een tandheelkunde project in China

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Chengdu en Shanghai
  • Type projecten: Tandheelkunde
  • Jouw rol binnen dit project: Je observeert en assisteert het lokale personeel. Zij zullen jouw kennis testen en hun ervaring met je delen. Als je initiatief toont en energie steekt in het opbouwen van een band met je lokale collega's krijg je mogelijk de kans om meer te doen
  • Accommodatie: Groepsaccommodatie
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 4 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Vrijwilligers moeten minimaal 1 jaar een relevante studie hebben afgerond in de gekozen richting

Vrijwilligerswerk binnen de tandheelkunde in China is een bijzonder ervaring. Als tandheelkundige vrijwilliger kan je een leerzame ervaring opdoen door samen te werken met de meest ervaren tandartsen van het land. Je zal merken dat de faciliteiten meestal van goede kwaliteit zijn en overeenkomen met de middelen van ziekenhuizen in het westen.

Tandheelkunde projecten in China zijn beschikbaar vanaf een deelname van 4 weken voor alle vrijwilligers die al minimaal één jaar hebben afgerond van de studie tandheelkunde. Je kunt dan aan de slag op de tandheelkundige afdeling van één van de ziekenhuizen waarmee we samenwerken in Chengdu of Shanghai. Onze projecten bieden je de kans om mee te lopen met lokale tandartsen en alles te leren over de praktische aspecten van het vak in China.

Werkzaamheden als vrijwilliger op het tandheelkunde project in China

Vrijwilligerswerk tandheelkunde project in China

Jouw supervisor zal je kennis toetsen en is bereid al jouw vragen te beantwoorden. Je krijgt de kans te observeren bij verschillende tandheelkundige behandelingen, van standaard mondcontroles en het opvullen van gaatjes tot het trekken van tanden en wortelkanaalbehandelingen. Het kan zelfs zijn dat je mag observeren tijdens complexe orthodontische ingrepen.

Lees meer gedetailleerde informatie over de doelstellingen van onze projecten in het China Medicine & Healthcare Management Plan.

Jouw verblijf in China

Tijdens je vrijwilligerswerk in China verblijf je met andere vrijwilligers in een goed uitgerust modern appartement. Er is veel te doen en te zien in zowel Chengdu als Shanghai en doorgaans is de vrijwilligersgemeenschap in China erg actief.

In de avonden en weekenden ben je vaak vrij en kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen het bruisende uitgaansleven van Chengdu en Shanghai te verkennen en in het weekend de stad ontvluchten. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

China Medicine & Healthcare Management Plan Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲