You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een tandheelkunde project in Vietnam

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Hanoi
  • Type projecten: Tandheelkunde afdeling van een ziekenhuis
  • Jouw rol binnen dit project: Leer van gekwalificeerde tandartsen en assisteer bij verschillende werkzaamheden op de afdeling tandheelkunde
  • Accommodatie: Bij een gastgezin of in gedeelde vrijwilligersappartementen
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 2 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Vrijwilligers moeten minimaal 1 jaar een studie hebben afgerond op het gebied van tandheelkunde

Als vrijwilliger op het tandheelkunde project in Vietnam krijg je een uniek inzicht in de tandheelkunde en doe je vaardigheden en ervaringen op die nuttig zijn voor je carrière. Het project geeft je de mogelijkheid om in een klinische omgeving mee te kijken met gekwalificeerde tandartsen, die toegewijd zijn om de beste mondzorg en mondhygiëne te geven aan hun patiënten. Zo krijg je een duidelijk beeld van de hun werkzaamheden en wat het betekent om een tandarts te zijn in Vietnam.

Jouw rol als vrijwilliger op het tandheelkunde project in Vietnam

Aan het begin van het project zal je voornamelijk observeren en leren van de lokale tandartsen en medewerkers. Je zult helpen bij het schoonmaken van de instrumenten, het voorbereiden van de behandelkamer en het klaarzetten van de apparatuur. Dit geeft je de kans om vragen te stellen en verschillende tandheelkundige operaties van dichtbij mee te maken.

Afhankelijk van jouw ervaring en de professionele vertrouwensband die je met het lokale personeel opbouwt, krijg je meer taken toegekend. Jouw enthousiasme, bereidheid om te leren, werk mogelijkheden en duur van je verblijf spelen een rol in dit besluit.

Als je graag zou willen bijdragen aan bewustwordingscampagnes omtrent mondverzorging dan kun je dit aangegeven. Op verzoek zullen er research sessies worden gehouden waarbij je helpt bij het voorbereiden van medische presentaties en het maken van hand-outs. Gedurende georganiseerde outreach evenementen, kun jij vervolgens samen met je mede vrijwilligers een presentatie geven en materiaal uitdelen over mondverzorging aan de lokale gemeenschap en hen zo meer leren over goede mondhygiëne.

Jouw verblijf in Vietnam

Afhankelijk van de locatie van jouw project zal je verblijven bij een lokaal gastgezin of woon je samen met andere vrijwilligers in een gemeenschappelijk huis in Hanoi.

In de avonden en weekenden kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲