You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een verpleegkunde project in Vietnam

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Hanoi
  • Type projecten: Verpleegkunde
  • Jouw rol binnen dit project: Meelopen met de artsen en verpleegkundigen, observeren en vragen stellen, het klaar maken van een operatie kamer, patiënten begeleiden naar de operatie kamers, zorgen voor de patiënten na een operatie
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 2 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Vrijwilligers moeten minimaal 1 jaar een relevante studie in de gekozen richting hebben afgerond

Projects Abroad biedt verpleegkunde projecten aan voor hen die graag werkervaring op willen doen op dit gebied. Vrijwilligers kunnen op het verpleegkunde project aan de slag in een stadsziekenhuis in Hanoi. Dit project biedt een kijkje in hoe lokale medische procedures en patiëntenzorg in Vietnam wordt uitgevoerd in vergelijking met thuis. Het is dus de uitgelezen kans om medische praktijkervaring op te doen.

Verpleegkunde vrijwilligers kunnen mee lopen op verschillende afdelingen zoals onder andere pediatrie, orthopedie en urologie. Deze afdelingen zijn goed uitgerust, op bijna van het zelfde niveau als in westerse ziekenhuizen.

Het is belangrijk dat je minimaal één jaar van de studie verpleegkunde hebt afgerond wanneer je begint met je project.

Jouw rol als verpleegkunde vrijwilliger in Vietnam

Vrijwilligerswerk verpleegkunde project in Vietnam

Als vrijwilliger op het verpleegkunde project, kun je helpen bij het klaarleggen van operatiemateriaal, patiënten overbrengen naar de operatiekamers, observeren en zorgen voor de patiënten na hun operaties.

Het tonen van initiatief en het opbouwen van een goede band met de lokale verpleegkundigen zullen er voor zorgen dat jij zo veel mogelijk uit je project kunt halen.

Lees meer gedetailleerde informatie over de doelstellingen van onze projecten in het Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan.

Jouw verblijf in Vietnam

Afhankelijk van de locatie van jouw project zal je verblijven in een lokaal Vietnamees gastgezin of woon je samen met andere vrijwilligers in een gemeenschappelijk huis in Hanoi.

In de avonden en weekenden kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Je kunt al vanaf 2 weken deelnemen aan het verpleegkunde project in Vietnam, mocht je niet de tijd hebben om langer deel te nemen. Bedenk je wel dat je waarschijnlijk niet genoeg tijd hebt om bij alle afdelingen mee te lopen en misschien een minder grote impact kan maken dan vrijwilligers die voor een langere periode gaan.

Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲