You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Gezondheidszorg jongerenreizen in de zomervakantie

Overzicht

Vrijwilligerswerk op de Gezondheidszorg jongerenreis tijdens de zomervakantie

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar en wil je tijdens je zomervakantie als vrijwilliger ervaring opdoen in de gezondheidszorg, samen met een internationale groep leeftijdsgenoten? Neem dan deel aan één van de medische jongerenreizen naar het buitenland. 

Tijdens deze goed georganiseerde groepsreizen met vrijwilligerswerk krijg je de kans om lokale artsen te observeren in ziekenhuizen, klinieken en gezondheidscentra. Ook neem je deel aan medische workshops en leer je basisvaardigheden van onze lokale medewerkers. Zo doe je unieke kennis op over de gezondheidszorg in het buitenland en vergroot je je medische kennis. Dit kan van pas komen bij de decentrale selectie geneeskunde of bij de toelating voor andere medische studies. De jongerenreizen zijn ook een goede manier om uit te vinden of de gezondheidszorg echt iets voor jou is.

Projects Abroad is een van grootste vrijwilligerswerk organisaties met uitgebreide ervaring sinds 1992. Wij zorgen dat je veilig, vertrouwd en goed begeleid op reis gaat. Elke groep volgt een gestructureerd programma met vrijwilligerswerk, culturele activiteiten en weekend trips. Dit alles onder continue begeleiding van onze ervaren lokale medewerkers. Op de informatiepagina over onze jongerenreizen kun je meer lezen over de achtergrond en de opzet van deze groepsreizen. 

Wil je deelnemen aan een jongerenreis, maar niet in de gezondheidszorg? Hier vind je een overzicht van alle jongerenreizen. Ben je ouder dan 18 jaar, dan spreken de twintigersreizen je vast aan. Wil je liever niet aan één van de groepsreizen deelnemen, ontdek dan onze reguliere gezondheidszorg projecten

Gezondheidszorg project Jongerenreizen in:

Latijns-Amerika en de Cariben
Azië
De impact van Projects Abroad

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲