You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Jongerenreis Rechten & Business project in China

Overzicht
Project overzicht

2
weken
  • zondag 12 juli 2020 t/m zaterdag 25 juli 2020
  • zondag 26 juli 2020 t/m zaterdag 8 augustus 2020

  • Waar: Chengdu
  • Type projecten: Rechten & Business
  • Jouw rol: Jouw rol zou kunnen bestaan uit onder andere het onderzoeken van case studies, het proeflezen van verschillende juridische documenten en het maken van vergelijkingen tussen de Chinese en buitenlandse juridische systemen
  • Accommodatie: Vrijwilligersappartement
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrijetijdsactiviteiten
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 15-18 jaar oud

Vrijwilligerswerk binnen het rechtssysteem van China

Voor iedereen die geïnteresseerd is in rechten, handel en de Chinese cultuur is dit vrijwilligersproject in China dé kans voor een unieke werkervaring. Tijdens jouw reis bezoek je advocatenkantoren, verschillende juridische afdelingen en laten we je meer van het land zien.

Jongerenreis rechten project in China

Dit rechten project vindt plaats in Chengdu, een prachtige stad in de Sichuan provincie. Gedurende deze twee weken krijg je een breed overzicht van de Chinese rechtsstaat en binnen handels- en vennootschapsrecht.

Jouw werk als vrijwilliger zou kunnen bestaan uit het onderzoeken van case studies, het proeflezen van verschillende juridische documenten en het maken van vergelijkingen tussen de Chinese en buitenlandse juridische systemen.

Om het werk zo goed mogelijk te kunnen doen ontvang je presentaties en opdrachten van verschillende bedrijven, waardoor je een groter inzicht krijgt in het internationale bedrijfsleven en zodoende meer ervaring kunt opdoen.

Internationale groep vrijwilligers

Een van de leukste dingen aan onze jongerenreizen is dat je met andere internationale jongeren zal gaan samenwerken en samenwonen. Zo heb je 2 weken lang leeftijdsgenoten om je heen, die net zo enthousiast en gedreven zijn om vrijwilligerswerk te gaan doen binnen een rechten project in China als jij! Wij weten daarom zeker dat het een hele gezellige tijd gaat worden.

Verblijf in China

Je zal samen met andere vrijwilligers samenwonen in een appartement, dit geeft jou de ruimte om samen met een aantal andere jongeren samen te wonen en de stad te ontdekken. Je eet met elkaar bij lokale restaurants in de buurt, zo ontdek je ook de lokale Chinese keuken.

Weekendactiviteiten in China

In het weekend bezoek je het panda opvangcentrum waar Chengdu bekend om staat. Ook krijg je de kans om het Du Jiang Yan water project te bezoeken, de Leshan Giant Buddha te zien of om een dag te besteden aan het bezichtigen van de overige bezienswaardigheden die Chengdu te bieden heeft. Natuurlijk worden er doordeweeks ’s avonds ook activiteiten georganiseerd zodat je je geen moment hoeft te vervelen.

Begeleiding

Al onze jongerenreizen zijn onder begeleiding van onze lokale collega’s. Zij zorgen er niet alleen voor dat alles soepel verloopt, maar zij kennen het land ook goed en zullen het beste uit de reis halen. Je leert ze kennen zodra je bent ingeschreven, via de telefoon en e-mail zullen ze je helpen om je reis voor te bereiden. Bij aankomst halen zij jou op van het vliegveld en zijn ze er voor de rest van de reis bij om te zorgen dat de reis vlekkeloos verloopt.

Ouder dan 18 of liever geen jongerenreis?

Let op: deze jongerenreis wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 15 t/m 18 jaar oud op een vaste datum in de zomervakantie. Ben je ouder dan 18? Wil je liever niet in een groep reizen? Of komt de datum niet uit? Surf dan voor onze reguliere projecten naar: rechten projecten in China.

Enthousiast? Wat moet je nu doen?

Ben je helemaal zeker van je deelname en wil je het liefst morgen al vertrekken? Dan is het tijd om je in te schrijven voor dit project via het online inschrijfformulier. Maar misschien moet je eerst nog je ouders overtuigen dat je dit wilt gaan doen. Je kunt hen de bovenstaande informatie laten lezen over het project. Maar je kunt ze daarnaast ook doorverwijzen naar een algemene informatiepagina over de jongerenreizen waarop we meer vertellen over de opzet van de reis, begeleiding en het totaalpakket. Zo weten ze dat je in goede handen bent bij ons. Dit is uiteraard ook nuttige informatie voor jou om door te lezen voordat je vertrekt.

Jij kunt verder alvast wat ervaringsverhalen lezen van oud-vrijwilligers die deze (of een andere) jongerenreis al hebben meegemaakt en je zo een goed beeld kunnen geven wat jij kunt verwachten.

Neem ook vooral contact met ons op als je vragen hebt over het project en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dat kan via onderstaand contactformulier of via de telefoon (049-7799909).

Veel reisplezier!

Jongerenreizen Impact Report Stage
De impact van Projects Abroad

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲