You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Sociale zorg Jongerenreizen

Overzicht

Vrijwilligerswerk op de Sociale zorg Jongerenreis in het buitenland tijdens de zomervakantie

Jij kunt je tijdens een Sociale zorg jongerenreis inzetten voor kansarme kinderen en gemeenschappen in het buitenland. Deze projecten zijn specifiek voor vrijwilligers tussen de 16 en 19 jaar en hebben een vaste startdata. Bij het sociale project kun je samen met andere internationale vrijwilligers een groot, positief verschil maken voor de kinderen in kinderdagverblijven of kleuterscholen.

Wereldwijd zijn er veel kinderen die onvoldoende zorg en aandacht krijgen. Vrijwilligers zijn daarom een grote hulp om de lokale zorgverleners te ondersteunen in hun werkzaamheden en om ervoor te zorgen dat kinderen toch de nodige individuele aandacht kunnen krijgen. Je zult helpen met verschillende dagelijkse taken, lesgeven en spelen met de kinderen. Jouw inbreng en ideeën voor knutselactiviteiten, muziek en sport zijn natuurlijk ook erg welkom!

De Sociale zorg jongerenreizen hebben ook een community aspect waarbij jij je zult inzetten in de lokale gemeenschap en helpt met renovatiewerk in scholen en buurtcentra. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit het opknappen van gebouwen, verven van muren, helpen in een moestuin en nog veel meer. Dit geeft jou en de groep vrijwilligers waarmee je samenwerkt de kans om een blijvende impact te maken in de gemeenschappen waarin we werken. 

Sociale zorg Jongerenreizen in:

Afrika
Azië
Latijns-Amerika en de Cariben
De impact van Projects Abroad

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲