You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Jongerenreis Sociaal project & Taalcursus Engels in Fiji

Overzicht
Project overzicht

Binnenkort nieuwe data verwacht!sss

  • Waar: Nadi, op het eiland Viti Levu
  • Type projecten: Sociale zorg
  • Jouw rol: Bij dit project ga je tijd door brengen met de lokale kinderen door middel van leuke en educatieve spelletjes voor ze te organiseren. Naast dat jij je inzet voor het project zal je 2 uur per dag Engelse les krijgen, waardoor jij je talenkennis kan vergroten
  • Accommodatie: Gastgezin
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrijetijdsactiviteiten
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 15-18 jaar oud

Vrijwilligerswerk binnen de Sociale Zorg van Fiji

Als vrijwilliger meewerken aan een sociaal project in Fiji is de ideale manier om betrokken te raken met de lokale bevolking van dit fascinerende eiland en om mee te helpen aan het verbeteren van de huidige situatie waarin de kansarme kinderen leven. Je zult wonen in de stad Nadi, gelegen op het hoofdeiland, Viti Levu. Dit project is zeer geschikt voor vrijwilligers die hun taalkennis Engels willen verbeteren en een culturele onderdompeling willen ervaren.

Taalcursus Engels op Fiji

Jouw avontuur als vrijwilliger op Fiji wordt in tweeën gesplitst; ’s ochtends zorg en speel je met de lokale kinderen en ’s middags krijg je vijf dagen in de week, twee uur lang Engelse les. De klassen worden interactief gegeven door enthousiaste docenten. De kennis die je opdoet tijdens de Engelse lessen kun je dagelijks gebruiken tijdens de projecten en om te kunnen communiceren met de lokale bevolking. Of je nu de basis van de Engelse taal wilt leren of je huidige Engelse kennis wilt verbeteren, de lessen worden aan jouw persoonlijke niveau aangepast.

Ondanks dat dit project slechts 2 weken duurt, geeft het jou de mogelijkheid om je Engelse taal te verbeteren en een waardevol verschil te maken in het leven van de kinderen.

Internationale groep vrijwilligers

Een van de leukste dingen aan onze jongerenreizen is dat je met andere internationale jongeren zal gaan samenwerken en samenwonen. Zo heb je 2 weken lang leeftijdsgenoten om je heen, die net zo enthousiast en gedreven zijn om vrijwilligerswerk te gaan doen binnen een sociaal project op Fiji als jij! Wij weten daarom zeker dat het een hele gezellige tijd gaat worden.

Verblijf bij een gastgezin

Je zult met de andere vrijwilligers verblijven bij een gastgezin, wat jou de mogelijkheid biedt om je totaal onder te laten dompelen in de lokale cultuur en al het lekkere eten te proeven dat de lokale keuken te bieden heeft. Het land heeft onder andere Indische invloeden waardoor het nog zo kan zijn dat je ’s avonds een heerlijke oosterse curry eet met rijst en roti.

Weekendactiviteiten in Fiji

In het weekend nemen we je mee naar een van de Mamanuca eilandjes voor een overnachting op een klein eiland met wit zandstrand en helder water waar je overdag fantastisch kunt snorkelen en kunt relaxen na de eerste drukke week. Natuurlijk zullen we doordeweeks ‘s avonds ook leuke activiteiten organiseren zodat jij je geen moment hoeft te vervelen.

Begeleiding

Al onze jongerenreizen zijn onder begeleiding van onze lokale collega’s. Zij zorgen er niet alleen voor dat alles soepel verloopt, maar zij kennen het land ook goed en zullen het beste uit de reis halen. Je leert ze kennen zodra je bent ingeschreven, via de telefoon en e-mail zullen ze je helpen om je reis voor te bereiden. Bij aankomst halen zij jou op van het vliegveld en zijn ze er voor de rest van de reis bij om te zorgen dat de reis vlekkeloos verloopt.

Ouder dan 18 of liever geen jongerenreis?

Let op: deze jongerenreis wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 15 t/m 18 jaar oud op een vaste datum in de zomervakantie. Ben je ouder dan 18? Wil je liever niet in een groep reizen? Of komt de datum niet uit? Surf dan voor onze reguliere projecten naar: sociale projecten op Fiji en taalcursus op Fiji.

Enthousiast? Wat moet je nu doen?

Ben je helemaal zeker van je deelname en wil je het liefst morgen al vertrekken? Dan is het tijd om je in te schrijven voor dit project via het online inschrijfformulier. Maar misschien moet je eerst nog je ouders overtuigen dat je dit wilt gaan doen. Je kunt hen de bovenstaande informatie laten lezen over het project. Maar je kunt ze daarnaast ook doorverwijzen naar een algemene informatiepagina over de jongerenreizen waarop we meer vertellen over de opzet van de reis, begeleiding en het totaalpakket. Zo weten ze dat je in goede handen bent bij ons. Dit is uiteraard ook nuttige informatie voor jou om door te lezen voordat je vertrekt.

Jij kunt verder alvast wat ervaringsverhalen lezen van oud-vrijwilligers die deze (of een andere) jongerenreis al hebben meegemaakt en je zo een goed beeld kunnen geven wat jij kunt verwachten.

Neem ook vooral contact met ons op als je vragen hebt over het project en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dat kan via onderstaand contactformulier of via de telefoon (049-7799909).

Veel reisplezier!

Jongerenreizen Impact Report Stage
De impact van Projects Abroad

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲