You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Journalistiek vrijwilligerswerk in Argentinië

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Unquillo
  • Type projecten: Radio
  • Jouw rol binnen dit project: Meewerken aan de dagelijkse werkzaamheden binnen het radiostation
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 3 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Vrijwilligers moeten goed de Spaanse taal kunnen spreken

Wil jij weten hoe het er in de journalistiek in Argentinië aan toe gaat? Kom ons dan gerust als vrijwilliger helpen als je 16 jaar of ouder bent! Wij bieden je de mogelijkheid om met echte vakmensen praktijkervaring op te doen bij een radiostation. Daarnaast leer je te werken in een internationale omgeving. Dit verbetert ongetwijfeld jouw kansen op de arbeidsmarkt. Door journalistiek vrijwilligerswerk te verrichten in een prachtige plaats en in een andere cultuur, komt de inspiratie je zeker tegemoet! 

Journalistiek vrijwilligerswerk bij een Spaanstalig radiostation

Vrijwilligerswerk journalistiek project in Argentinië

In Argentinië kun je als vrijwilliger aan de slag bij een radiostation gericht op de lokale gemeenschap. Afhankelijk van jouw interesses, wordt je betrokken bij verschillende activiteiten; zoals het doen van radio-interviews of het bijwonen van evenementen. 

Dit radiostation is gericht op toeristen en de lokale bevolking, maar is wel volledig in het Spaans. Hoe beter jouw Spaans, hoe meer je kan en mag doen. Zowel bij het project zelf als vanuit het lokale Projects Abroad is er begeleiding voor de vrijwilligers.

Voor deelname aan het journalistiek project in Argentinië is het dus van belang dat je over goede Spaanse taalvaardigheden beschikt, zodat je goed kunt communiceren. Hoe hoger jouw kennis van het Spaans, hoe diepgaandere interviews je kunt houden. Het helpt je daarnaast ook bij het opbouwen van een band met jouw collega’s en je kunt zo meer verantwoordelijkheden en werkzaamheden aan. Heb jij een opfriscursus nodig? Dan biedt Projects Abroad jou de mogelijkheid voor het volgen van een extra taalcursus Spaans ter plaatse.

Naast het ontdekken van de journalistieke wereld kun je in de avonden en weekenden genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲