You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Medisch vrijwilligerswerk met ervaring: projecten voor professionals in de gezondheidszorg

Overzicht

Bij Projects Abroad PRO kun je als vrijwilliger met ervaring in de gezondheidszorg deelnemen aan internationale medische projecten. Je kunt bijvoorbeeld werken als verpleegkundige, arts, verloskundige of fysiotherapeut, maar ook als tandarts, spraak- of bezigheidstherapeut, diëtist of massagetherapeut. Al onze gezondheidszorg projecten bevinden zich in ontwikkelingslanden en zijn perfect geschikt voor pas afgestudeerden of medische vrijwilligers die een sabbatical genomen hebben.

We werken samen met verschillende lokale partners, waaronder openbare en privé-ziekenhuizen, klinieken en verzorgingshuizen. Zo zoeken we bijvoorbeeld een gekwalificeerde verpleegkundige voor ons vrijwilligersproject in Jamaica. Maar je kunt je kennis en ervaring ook inzetten als fysiotherapeut op een vrijwilligersproject in Nepal. Onderaan deze pagina staat een volledig overzicht van alle medische projecten.

Zet jouw kennis en ervaring op medisch gebied in het buitenland

Wij willen hulp bieden aan instituten en organisaties die gezondheidszorg bieden aan arme gemeenschappen, zodat ook zij toegang hebben tot medische hulp, voedsel en medicijnen. Ervaren en gekwalificeerde medische vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij ditDoe als professional medisch vrijwilligerswerk in het buitenland en wissel ervaring uit met lokale collega's. ontwikkelingsproces.

Bij inschrijving vragen we naar jouw opleiding en ervaring in de gezondheidszorg, maar ook wat jij van het vrijwilligersproject verwacht en wat jij denkt dat jouw vaardigheden bij kunnen dragen. Zo kunnen we een medisch project voor je kiezen dat het best bij jouw kennis en interesses aansluit en haal je het meest uit deze ervaring als vrijwilliger in het buitenland. Als je een ervaren arts bent, kun je die kennis bijvoorbeeld ook gebruiken voor het verbeteren van de structuur en het management van een ziekenhuis of andere medische instelling. Ben je gekwalificeerd, maar heb je minder ervaring, dan werk je misschien liever op praktisch niveau met patiënten.

Mocht je hier geen medisch project vinden waar jouw specifieke ervaring en vaardigheden bij aansluiten, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om een project te vinden dat past bij jouw expertise.

Professional Gezondheidszorg projecten voor vrijwilligers in het buitenland:

Arts
Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲