You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Journalistieke vrijwilligerswerk met ervaring in het buitenland: projecten voor professionals

Overzicht

Bij Projects Abroad PRO kun je als ervaren vrijwilliger met professionele kennis en vaardigheden deelnemen aan journalistieke projecten.. Al onze projecten bevinden zich in ontwikkelingslanden en zijn perfect geschikt voor bijvoorbeeld recent afgestudeerden of professionals tijdens een sabbatical.

Journalistiek vrijwilligerswerk voor professionals

Tijdens deze vrijwilligersprojecten werk je samen met gekwalificeerde lokale professionals met ervaring in jouw branche, een prima gelegenheid om ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. Je ontmoet ook minder ervaren collega’s die jouw ondersteuning zeker goed kunnen gebruiken omdat er vaak een gebrek aan middelen en personeel is.

Ervaren vrijwilligers zorgen voor een nieuwe frisse blik op projecten. Ook zorgen zij vaak voor kennis en vaardigheden die op korte en lange termijn waardevol zijn voor lokale medewerkers. Alle vrijwilligers met ervaring worden geplaatst bij projecten waarvan wij denken dat je de beste bijdrage kunt leveren. Zo zorgen we ervoor dat je echt een verschil kunt maken en een bijzondere ervaring kunt opdoen.

Heb je niet voldoende kennis en ervaring om als professional een project te doen, dan ben je meer dan welkom bij onze reguliere journalistieke vrijwilligersprojecten.

Mocht je geen journalistiek project vinden waar jouw specifieke ervaring en vaardigheden bij aansluiten, neem dan contact met ons op. We bespreken graag jouw cv en mogelijkheden met onze collega’s in de bestemming van jouw voorkeur.

Professional Journalistiek projecten voor vrijwilligers in het buitenland:

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲