You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Microkrediet vrijwilligerswerk met ervaring: projecten voor professionals

Overzicht

Bij Projects Abroad PRO kun je als vrijwilliger met ervaring op het gebied van microkrediet deelnemen aan ontwikkelingsprojecten. Al microkrediet business projecten bevinden zich in ontwikkelingslanden en zijn perfect geschikt voor pas afgestudeerden of consultants, zakenmensen en managers tijdens een vakantie, career break of sabbatical.

We werken samen met verschillende soorten partners, zoals NGO’s (niet-gouvernementele organisaties), vrouwengroepen en lokale ondernemers. Als vrijwilliger kun je meehelpen in verschillende fasen van een microkrediet project: het lezen en beoordelen van businessplannen, het beheren van leningen, het geven van workshops en het evalueren van projecten.

Waarom zoeken we professionele vrijwilligers microkrediet projecten?

Lokale ondernemer Tanzania microkrediet project

Wij geloven dat je bedrijven in ontwikkelingslanden het best kunt helpen door goed te luisteren naar hun behoeften. We proberen ook support te geven waar dat nodig is. Onze partners willen de economische groei vergroten, de personeelstraining ontwikkelen en hun faciliteiten en infrastructuur verbeteren. Vrijwilligers met hun specifieke kennis, ervaring en kwalificaties kunnen een belangrijke rol spelen bij dit ontwikkelingsproces.

Je kunt bijvoorbeeld marketingadvies geven aan jonge ondernemers, de samenwerking van vrouwengroepen helpen verbeteren of de boekhouding van een lokaal bedrijfje optimaliseren. Omdat de projecten zich continue ontwikkelen en elke vrijwilliger anders is, bekijken we per persoon hoe hij of zij het beste ingezet kan worden. Stuur gerust je CV door zodat we met onze collega’s ter plaatse kunnen overleggen.

Mocht je twijfelen of je de juiste ervaring hebt, kijk dan bij de andere business projecten voor professionals of de reguliere microkrediet projecten of neem contact met ons op. We helpen je graag verder een geschikt project te vinden waar jij van toegevoegde waarde kan zijn.

Professional Microkrediet projecten voor vrijwilligers in het buitenland:

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲