You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Surf vrijwilligersproject in het buitenland

Overzicht

Vrijwilligerswerk sport project surfen

Surfen is één van de meest populaire watersporten ter wereld, maar ook een sport die maar toegankelijk is voor een kleine groep. Bij Projects Abroad proberen we hier verandering in te brengen door de sport toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of economische situatie.

In ontwikkelingslanden krijgen kinderen vrijwel nooit de kans om te leren zwemmen, ook niet als zij vlakbij de zee wonen. Als onderdeel van het surfproject zal je kinderen leren zwemmen en veilig in het water te zijn. Ook zal je ze coachen op het gebied van zwemmen en surfen.

Vrijwilligerswerk in het buitenland op een surf project

Er worden dagelijkse sessies op het strand georganiseerd met lokale kinderen, zodat zij geleidelijk hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het doel is leren en plezier maken, het project heeft dan ook vrijwilligers nodig die graag betrokken zijn en ondersteuning willen bieden aan deze kinderen.

Vrijwilligerswerk op een surf project is mogelijk tijdens jouw tussenjaar, een carrièrebreak, je studie of misschien wel als alternatieve invulling van jouw vakantie. Je hoeft geen ervaring met surfen te hebben om te kunnen deelnemen, je krijgt de mogelijkheden om zelf te leren surfen tijdens het project. Het is wel belangrijk dat je een goede zwemmer bent.

We zoeken vrijwilligers die een passie hebben voor de zee en voor werken met kinderen. Ben jij op zoek naar een uitdaging en ben je enthousiast over het leren van nieuwe vaardigheden dan is het surf project een goede keus.

Bestemmingen voor surf projecten in het buitenland:

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲