You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Stage lopen op een business project in het buitenland

Bijna al onze business projecten kunnen als basis dienen voor een stage in het buitenland. Volg jij een business of management gerichte studie, zoals Commerciële Economie, International Business & Languages (IBL) of Management Economie en Recht (MER) dan ben je meer dan welkom op een business project in één van onze bestemmingen voor een leerzame en uitdagende buitenlandse stage. Ook als jouw opleiding hier niet genoemd wordt, maar je wel raakvlak ziet, zijn er vaak mogelijkheden.

Business stage in het buitenland

In veel bestemmingen waar Projects Abroad werkt, zijn er verschillende business projecten beschikbaar waar je een stage kunt doen. Projects Abroad werkt samen met veel verschillende bedrijven en organisaties. Je kunt terecht bij grotere bedrijven en er voor kiezen op verschillende afdelingen mee te draaien, je specialiseren binnen een bepaalde bedrijfstak, of je bezig houden met kleinschalige ondernemingen. Jij kunt als student zelf de voorkeuren voor je stage in het buitenland aangeven.

Jouw werkzaamheden als stagiair binnen het bedrijfsleven in het buitenland

Stage lopen op een business project in het buitenland

Op een stage binnen een business project kun je veel ervaring opdoen en de economie en het bedrijfsleven in een ander land van dichtbij ervaren. Afhankelijk van het soort organisatie waar je stage gaat lopen, kun je betrokken worden bij verschillende taken, zoals onderzoek uitvoeren, gegevens verzamelen, rapporten schrijven, vertalen of proeflezen en bewerken van documenten, marketing, international development enz.

Als je een business of management gerichte studie volgt kun je tijdens een business stage in het buitenland waardevolle ervaring opdoen voor je studie en CV. Naast de reguliere activiteiten op het project is er vaak ruimte om binnen jouw studie verder te denken of misschien heb je wel een specifieke stage opdracht. Je kunt bijvoorbeeld in overleg werken aan een specifiek onderzoek. Het is ieder geval belangrijk om jouw gewenste werkzaamheden aan ons door te geven zodat je op een passend project geplaatst kunt worden.

Bestemmingen voor een business stage

Als je graag wilt weten in welke bestemmingen jij een business stage kunt doen en wat dit voor elk land precies inhoudt, kijk dan op de algemene pagina over business projecten.

Stage-eisen en begeleiding in het buitenland

Uiteraard zullen we er alles aan doen om eerst de eventuele eisen aan de stage vanuit je studie af te stemmen met onze collega’s in de bestemming, zodat jij er zeker van bent dat je je studiepunten behaald. Projects Abroad zorgt niet alleen voor goede stage begeleiding in het buitenland door een lokaal team ter plaatse, maar helpt stagiairs ook met een goede voorbereiding.

Kijk op de algemene stage pagina voor meer informatie over hoe het allemaal werkt en wat jij moet doen als jij een business project als stage in het buitenland wilt doen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲