You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Stage lopen op een creatieve vorming project in het buitenland

Wanneer je een creatieve opleiding doet zoals CMV of de kunstacademie kun je voor een stage in het buitenland terecht op onze creatieve vormingsprojecten. Deze projecten draaien allemaal om cultuur en creativiteit. Je kunt vaak veel van je eigen inbreng kwijt op deze projecten en leert veel over de lokale cultuur en gebruiken in je bestemming.

Jouw werkzaamheden als stagiair binnen een creatieve vorming project in het buitenland

Stage lopen op een creatieve vorming project in het buitenland

Tijdens een stage op een creatieve vorming project zal je afhankelijk van je gekozen project bezig zijn met kunst, muziek, dans, drama of een combinatie hiervan. Er zijn veel mogelijkheden in verschillende bestemmingen over de hele wereld. Soms werk je met kinderen en soms juist met volwassenen of artiesten. Je zal in elk geval een belangrijke rol vervullen bij het bevorderen van de creativiteit in jouw gastgemeenschap.

Bestemmingen voor een creatieve vorming stage

Als je graag wilt weten in welke bestemmingen jij een creatieve vorming stage kunt doen en wat dit voor elk land precies inhoudt, kijk dan op de algemene pagina voor creatieve vorming projecten.

Stage-eisen en begeleiding in het buitenland

Uiteraard zullen we er alles aan doen om eerst de eventuele eisen aan de stage vanuit je studie af te stemmen met onze collega’s in de bestemming, zodat jij er zeker van bent dat je je studiepunten behaald. Projects Abroad zorgt niet alleen voor goede stage begeleiding in het buitenland door een lokaal team ter plaatse, maar helpt stagiairs ook met een goede voorbereiding.

Kijk op de algemene stage pagina voor meer informatie over hoe het allemaal werkt en wat jij moet doen als jij een creatieve vorming project als stage in het buitenland wilt doen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲