You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Stage lopen op een landbouw project in het buitenland

Als je een studie volgt op het gebied van agricultuur, tuin- en akkerbouw of duurzaamheid en milieu dan kan een van onze landbouw projecten een goede basis vormen voor jouw stage in het buitenland. Op deze projecten kun je je inzetten op een duurzame boerderij of bij bestaand project dat een moestuin heeft aangelegd.

Jouw werkzaamheden als stagiair binnen een bouw project in het buitenland

Stage lopen op een landbouw project in het buitenland

Deze projecten vinden plaats in landen die flink in ontwikkeling zijn zoals Ghana, Argentinië, Jamaica en Togo. Elke bestemming heeft weer iets anders en iets unieks te bieden. Op een stage in een van deze landen kun je een lokale gemeenschap helpen bij het onderhouden van een moestuin of kleinschalige boerderij, waarbij je te maken kan krijgen met de zorg voor dieren, het verbouwen van gewassen, duurzaamheid en entomologie.

Tijdens een stage op een landbouw project, leer je alles over de cultuur in jouw bestemming en krijg je ondersteuning en begeleiding van onze gekwalificeerde lokale personeelsleden. Je zal daarnaast ook in contact komen met andere vrijwilligers van over de hele wereld en je zal onderdeel zijn van de wereldwijde Projects Abroad gemeenschap.

Bestemmingen voor een landbouw stage

Als je graag wilt weten in welke bestemmingen jij een landbouw stage kunt doen en wat dit voor elk land precies inhoudt, kijk dan op de algemene pagina voor landbouw projecten.

Stage-eisen en begeleiding in het buitenland

Uiteraard zullen we er alles aan doen om eerst de eventuele eisen aan de stage vanuit je studie af te stemmen met onze collega’s in de bestemming, zodat jij er zeker van bent dat je je studiepunten behaald. Projects Abroad zorgt niet alleen voor goede stage begeleiding in het buitenland door een lokaal team ter plaatse, maar helpt stagiairs ook met een goede voorbereiding.

Kijk op de algemene stage pagina voor meer informatie over hoe het allemaal werkt en wat jij moet doen als jij een landbouw project als stage in het buitenland wilt doen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲