You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Stage in Afrika

Stage in Afrika

Een stage in bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Ghana of Kenia is een geweldige manier om jezelf te ontwikkelingen op persoonlijk vlak, je in te zetten voor anderen en tegelijkertijd waardevolle (werk)ervaring op te doen. De nieuwe cultuur waarmee je te maken krijgt, het verbeteren van je taalvaardigheid en het ontplooien van jouw kennis en vaardigheden in een uitdagende omgeving zullen ervoor zorgen dat jouw stage een bijzondere aanvulling is voor jouw CV.

Projecten voor een stage in Afrika

Qua projecten valt er veel te kiezen. Er is voor uiteenlopende studies een project te vinden dat goed aansluit en als basis kan dienen voor een stage in het buitenland. Zo kun je in alle bestemmingen in Afrika terecht voor een sociale stage of een stage in het onderwijs, kun je aan de slag op het gebied van sport, gezondheidszorg, business of journalistiek en zijn er een aantal bijzondere natuurbehoud, mensenrechten en microkrediet projecten waar je ervaring kunt opdoen.

Kijk op de algemene stage pagina voor informatie over hoe het allemaal werkt en wat jij moet doen als jij de uitdaging van een buitenlandse stage aangaat.

Klik hieronder op de bestemming van jouw voorkeur om meer te lezen over de mogelijke projecten in ieder land. Je leest daar de algemene informatie over de projecten, welke al basis zullen dienen voor jouw stage.

Bestemmingen voor een stage in Afrika

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲