You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Stage lopen in de Pacific

Stage in de Pacific

Een stage in de Pacific is een geweldige manier om jezelf te ontwikkelingen op persoonlijk vlak, je in te zetten voor anderen en tegelijkertijd waardevolle (werk)ervaring op te doen. De nieuwe cultuur waarmee je te maken krijgt, het verbeteren van je taalvaardigheid en het ontplooien van jouw kennis en vaardigheden in een uitdagende omgeving zullen ervoor zorgen dat jouw stage in de Pacific een bijzondere aanvulling is voor jouw CV.

Bestemmingen en projecten voor een stage in de Pacific

Je kunt voor een stage in de Pacific terecht in Fiji en Samoa. Vanuit Europa kun je bijna niet verder reizen. Als je de uitdaging aangaat zal je merken dat je niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk aan de andere kant van de wereld bent. De cultuur, taal en het klimaat zijn ongetwijfeld heel anders dan je gewend bent.

Er is voor veel studies een project te vinden dat goed aansluit en als basis kan dienen voor een stage in het buitenland. Zo kun je in de Pacific terecht voor een sociale stage of een stage in het onderwijs, kun je aan de slag op het gebied van sport, gezondheidszorg, of journalistiek en er is een bijzonder natuurbehoud en een cultuur & samenleving project waar je stage kan lopen.

Kijk op de algemene stage pagina voor informatie over hoe het allemaal werkt en wat jij moet doen als jij een stage in het buitenland wilt doen.

Klik hieronder op de bestemming van jouw voorkeur om meer te lezen over de mogelijke projecten in ieder land. Je leest daar de algemene informatie over de projecten, welke al basis zullen dienen voor jouw stage in de Pacific.

Bestemmingen met mogelijkheden voor een stage in de Pacific

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲