You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Stage lopen in Oost-Europa

Stage in Oost-Europa

Een stage in Oost-Europa is een geweldige manier om jezelf te ontwikkelingen op persoonlijk vlak, je in te zetten voor anderen en tegelijkertijd waardevolle (werk)ervaring op te doen. De nieuwe cultuur waarmee je te maken krijgt, het verbeteren van je taalvaardigheid en het ontplooien van jouw kennis en vaardigheden in een uitdagende omgeving zullen ervoor zorgen dat jouw stage in Oost-Europa een bijzondere aanvulling is voor jouw CV.

Bestemmingen en projecten voor een stage in Oost-Europa

Oost-Europa is het armste en minst ontwikkelde gebied binnen het rijke Europa. De nasleep van de gebeurtenissen in het verleden zorgt er voor dat het deze landen meer moeite kosten om de West-Europese landen bij te benen.

Je kunt voor een stage in Oost-Europa terecht in Roemenië. Hier zijn de verschillen tussen arm en rijk nog altijd groot. Er is voor veel studies een project te vinden dat goed aansluit en als basis kan dienen voor een stage in het buitenland. Zo kun je in Oost-Europa terecht voor een sociale stage of een stage in het onderwijs, kun je aan de slag op het gebied van creatieve vorming, sport, gezondheidszorg, of journalistiek en is er een bijzonder archeologie project waar je stage kan lopen.

Kijk op de algemene stage pagina voor informatie over hoe het allemaal werkt en wat jij moet doen als jij een stage in het buitenland wilt doen.

Klik hieronder op de bestemming van jouw voorkeur om meer te lezen over de mogelijke projecten in ieder land. Je leest daar de algemene informatie over de projecten, welke al basis zullen dienen voor jouw stage in Oost-Europa.

Bestemmingen met mogelijkheden voor een stage in Oost-Europa

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲