You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Stage lopen in Midden en Zuid-Amerika

Stage in Midden-Amerika en Zuid-Amerika

Een stage in Latijns-Amerika is een geweldige manier om jezelf te ontwikkelingen op persoonlijk vlak, je in te zetten voor anderen en tegelijkertijd waardevolle (werk)ervaring op te doen. De nieuwe cultuur waarmee je te maken krijgt, het verbeteren van je taalvaardigheid en het ontplooien van jouw kennis en vaardigheden in een uitdagende omgeving zullen ervoor zorgen dat jouw stage in Latijns-Amerika een bijzondere aanvulling is voor jouw CV.

Bestemmingen en projecten voor een stage in Midden en Zuid-Amerika

Je kunt voor een stage in Latijns-Amerika terecht in meerdere bestemmingen in zowel Midden-Amerika als in Zuid-Amerika. Ook kun je terecht bij onze bestemming in de Cariben. Elk deel van Latijns-Amerika heeft weer andere unieke aspecten die van jouw stage in het buitenland een bijzondere ervaring maken. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige kustlijn van Centraal-Amerika, het Andes gebergte en de aanwezigheid van de prachtige natuur en wild life in het Amazone gebied en de Galapagos.

Qua projecten valt er ook veel te kiezen. Er is voor veel studies een project te vinden dat goed aansluit en als basis kan dienen voor een stage in het buitenland. Zo kun je in alle bestemmingen in Midden en Zuid-Amerika terecht voor een sociale stage of een stage in het onderwijs, kun je aan de slag op het gebied van sport, gezondheidszorg, business of journalistiek en zijn er een aantal bijzondere natuurbehoud, mensenrechten en microkrediet projecten waar je stage kan lopen.

Kijk op de algemene stage pagina voor informatie over hoe het allemaal werkt en wat jij moet doen als jij een stage in het buitenland wilt doen.

Klik hieronder op de bestemming van jouw voorkeur om meer te lezen over de mogelijke projecten in ieder land. Je leest daar de algemene informatie over de projecten, welke al basis zullen dienen voor jouw stage in Latijns-Amerika.

Bestemmingen met mogelijkheden voor een stage in Midden en Zuid-Amerika

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲