You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Arabisch in Marokko

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

Marokko is een veilig Noord-Afrikaans land dat een fascinerende eerste indruk geeft van het Afrikaanse continent. Het biedt je daarnaast de ideale gelegenheid om meer over de Arabische en Islamitische wereld te leren. Arabisch is de lokale taal van Marokko en wordt dan ook veel gesproken.

Leer Arabisch in Marokko

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Arabisch leren in Marokko. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Arabisch te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Marokko. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Je kunt zelf bepalen of je standaard modern Arabisch wilt leren of Marokkaans Arabisch. Standaard modern Arabisch wordt internationaal gesproken en bij deze cursus is het leren van het Arabische alfabet onderdeel van het programma. Het Marokkaans Arabisch is een afwijkend lokaal dialect van het standaard Marokkaans. Deze taalcursus richt zich enkel op de spreekvaardigheid en is vooral geschikt als je graag beter wilt communiceren tijdens project en met je gastgezin. 

Tijdens je taalcursus woon je bij een lokaal gastgezin in Rabat, een oude wereldstad aan de Atlantische kust van Marokko. Je kunt alles wat je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲