You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Engels in Ethiopië

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

In Ethiopië worden veel verschillende talen en dialecten gesproken. De officiële taal is Amhaars en wordt door het grootste deel van de bevolking gebruikt. Daarnaast zijn er ook veel stammen die hun eigen taal spreken. Engels is de grootste buitenlandse taal en wordt onder meer op scholen gegeven. In de hoofdstad Addis Abeba wordt dan ook redelijk goed Engels gesproken.

Taalcursus Engels in Ethiopië

Je kunt door middel van een Projects Abroad taalcursus Engels leren in Ethiopië. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Engels te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Ethiopië. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Jouw taalcursus vindt plaats in Addis Abeba, een stad waar je goed kennis kunt maken met de Ethiopische cultuur. Het is eveneens de stad waar de leden van de Afrikaanse Unie vergaderen. Naast kleurrijke, traditionele kledendracht ontmoet je er veel moderne mensen, zie je de nieuwste auto’s maar kom je er ook herders met hun kudden tegen. Addis Abeba is een stad vol tegenstellingen, wat het tegelijkertijd heel interessant maakt.

Doordat je in Ethiopië bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲