You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Engels in Jamaica

Overzicht

In Jamaica wordt er naast het lokale Patois ook veel Engels gesproken. Engels is namelijk de officiële taal van Jamaica.

Taalcursus Engels in Jamaica

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Engels leren in Jamaica. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Engels te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Jamaica. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Jouw taalcursus zal plaatsvinden in Mandeville, een stad waar de Britse invloeden je zeker niet zullen ontgaan. In jouw vrije tijd is er ook genoeg te doen, zo kun je relaxen aan het strand, afkoelen in één van de vele watervallen of de Blue Mountains, het grootste berggebied van Jamaica beklimmen.

Doordat je in Jamaica bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲