You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Engels in Mexico

Overzicht

In Mexico wordt voor het grootste deel Spaans gesproken maar veel Mexicanen bezitten ook wat kennis over de Engelse taal. Vooral in grotere steden kom je met Engels een heel eind, waaronder Guadalajara waar je met Projects Abroad een taalcursus Engels kunt volgen.

Taalcursus Engels in Mexico

Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Engels te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Mexico. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Je zult je in Guadalajara nooit vervelen. De stad heeft prachtige gebouwen, gezellige pleinen en zeer vriendelijke bewoners. Je kunt bijvoorbeeld het kathedraal van Guadalajara bezoeken of door één van de vele parken wandelen.

Doordat je in Mexico bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲