You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Khmer in Cambodja

Overzicht

Doe een taalcursus Khmer en dompel je onder in de Khmer cultuur in Cambodja. Je kunt deze cursus combineren met andere vrijwilligersprojecten in het land.

De taalcursus Khmer in Cambodja geeft je de kans een nieuwe taal te leren en de lokale cultuur beter te begrijpen.

Neem deel aan de taalcursus Khmer in Cambodja en grijp de kans om de officiële taal van het land te leren. Door de Khmer taal machtig te worden, krijg je een beter begrip van de cultuur en de tradities van de lokale gemeenschap. Khmer is de één na grootste taal in continentaal Zuidoost Azië en 16 miljoen mensen spreken Khmer in verschillende landen, waaronder Thailand en Vietnam.

Deze taalcursus is beschikbaar in Phnom Penh. Nadat je in Cambodja bent aangekomen, gesetteld bent en de lokale Projects Abroad medewerkers hebt ontmoet, maak je kennis met je leraar.

Je zult samen met je privé leraar afspreken wat de beste structuur zal zijn voor de lessen. Samen werk je aan een opzet van elke les, waarbij jullie rekening houden met jouw interesses, over welke onderwerpen je meer wilt leren en het niveau waarop je op dat moment de Khmer taal beheerst. Ook stellen jullie samen een rooster op.

Als je geen zelfstandige taalcursus wilt volgen, kun je ook een kortere cursus volgen voor 5, 14 of 30 uur. Deze cursus doe je dan naast je vrijwilligersproject of stage. Mocht je erover nadenken om langer dan 12 weken vrijwilligerswerk te doen, dan is er ook een 60-uur durende cursus beschikbaar.

Je kunt je pas opgedane talenkennis oefenen met de medewerkers van Projects Abroad en de mensen in de lokale gemeenschap. Als je de Khmer taalcursus naast een ander vrijwilligerswerk project volgt, dan zal je hier voordeel uit halen in de communicatie met de lokale bevolking op je project.

Tijdens de weekenden en in je vrije tijd kun je bijvoorbeeld de oude tempels bij Siem Reap bezoeken, relaxen op het strand van Sihanoukville, traditionele Khmer gerechten eten en je talenkennis testen in je omgang met de lokale bevolking.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲