You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Mandarijn in China

Overzicht

Hoewel China beschikt over een groeiende economie en moderne steden, behoudt het land ook zijn sterke tradities, cultuur en waarden die gedurende vele jaren ontwikkeld zijn.

Taalcursus Mandarijn in China

Mandarijn is de meest populaire gesproken taal in de wereld! In Shanghai en Chengdu wordt over het algemeen vrij goed Engels gesproken, maar door de basis van Mandarijn te leren dompel je jezelf onder in de Chinese cultuur. Je best doen om de lokale taal te leren wordt zeer gewaardeerd door de lokale bevolking.

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Mandarijn leren in China. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Mandarijn te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in China. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Tijdens je taalcursus in China zal je in een gedeeld appartement verblijven, samen met andere vrijwilligers van Projects Abroad. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving, wat je de kans geeft hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk te oefenen.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲