You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Quechua in Bolivia

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

Quechua is een lokale Zuid-Amerikaanse taal die voornamelijk gesproken wordt door de lokale bevolking in de Andes. In de landelijke gebieden is Quechua de voertaal en spreekt de lokale bevolking soms zelfs geen enkel woord Spaans. Het leren van Quechua zal dan ook een bijzondere manier zijn om dicht bij te lokale bevolking te komen en alles te leren over de cultuur.

Taalcursus Quechua in Bolivia

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Quechua leren in Bolivia. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Quechua te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Bolivia. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Bolivia bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲