You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Spaans in Ecuador

Overzicht

Door de koloniale bezetting van de Spanjaarden gedurende 300 jaar is de gesproken taal in Ecuador Spaans. Ook op de Galapagos eilanden is dit de voertaal.

Taalcursus Spaans in Ecuador

Je kunt door middel van een Taalcursus van Projects Abroad, Spaans leren in Ecuador, in het bijzondere natuurgebied van de Galapagos Eilanden. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Spaans te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Ecuador. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Je verblijft op het eiland San Cristobal waar veel moois te zien en te doen is. Je zal in een gedeeld vrijwilligershuis verblijven, maar zal je de taal snel leren door je kennis  meteen in de praktijk te oefenen met de lokale bevolking. Op verzoek kunnen we je ook onderbrengen bij een gastgezin, in plaats van het vrijwilligershuis. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲