You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Spaans in Mexico

Overzicht

Ongeveer 90% van de Mexicaanse bevolking heeft het Spaans als moedertaal. Deze taal wordt bovendien door 97% van de bevolking verstaan, waardoor Mexico het land met het grootste aantal Spaanstaligen ter wereld is.

Taalcursus Spaans in Mexico

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Spaans leren in Mexico. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Spaans te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Mexico. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Mexico biedt voor ieder wat wils, het is een toegankelijk land met veel hotels, goed openbaar vervoer en zeer gastvrije mensen. Tijdens jouw taalcursus Spaans zal je in Guadalajara verblijven bij een lokaal gastgezin. Hierdoor zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving. Guadalajara is een grote, typisch Mexicaanse stad waar genoeg te doen is in jouw vrije tijd.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲