You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Twintigersreis Sociaal & Samenlevingsproject in Cambodja

Overzicht
Beschikbare
data
 • Dinsdag 1 oktober 2019 t/m maandag 7 oktober 2019
 • Zondag 8 december 2019 t/m zaterdag 21 december 2019
 • Zondag 19 april 2020 t/m zaterdag 2 mei 2020
 • Zondag 7 juni 2020 t/m zaterdag 20 juni 2020
 • Donderdag 1 oktober 2020 t/m woensdag 7 oktober 2020
 • Zondag 6 december 2020 t/m zaterdag 19 december 2020

 • Waar: Phnom Penh
 • Type project: Sociaal & Samenleving
 • Jouw rol: Als vrijwilliger organiseer je educatieve activiteiten voor kinderen op kinderdagverblijven en culturele dagen voor de lokale gemeenschap.
 • Accommodatie: Guesthouse of hotel
 • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrijetijdsactiviteiten
 • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 18-25 jaar

Vrijwilligerswerk binnen de sociale zorg in Cambodja

Help de lokale medewerkers van een kinderdagopvang in Cambodja bij de zorg voor de kinderen tijdens deze twintigersreis.

Tijdens deze gestructureerde, tweeweekse twintigersreis naar Cambodja leer je meer over de cultuur en het leven binnen een lokale gemeenschap in Phnom Penh. Je kunt een langdurige impact maken door direct met kinderen te werken in één van de vele zorgcentra in Phnom Penh en mee te helpen met opknap werkzaamheden voor de gemeenschap.

Als vrijwilliger help je de lokale medewerkers bij de zorg voor de kinderen. Je krijgt de kans om een stimulerende omgeving te creëren voor de kinderen en bij te dragen aan hun vroege ontwikkeling. Zo kun je hen bijvoorbeeld basis levensvaardigheden aanleren of ze kennis laten maken met leuke, interactieve spelletjes. We moedigen je aan om zelf initiatief te nemen, zo nodig je eigen materialen mee te nemen en activiteiten te organiseren op het gebied van sport, creatieve vorming en muziek. Hierdoor geef je de kinderen de variatie en het plezier dat ze nodig hebben. Jouw werk breidt zich uit naar de lokale gemeenschap in de vorm van culturele dagen of het helpen bij verven en decoreren van een van de gebouwen van een partnerprojecten.

Werk samen met een internationale groep vrijwilligers

Een verschil maken doe je tijdens deze reis niet alleen. Eén van de leukste aspecten van deze reis is dat je gedurende twee weken samenwerkt en samenwoont met andere internationale twintigers. Zij zijn net zo enthousiast om vrijwilligerswerk te doen op het Sociaal & Samenlevingsproject in Cambodja als jij. Het is dan ook onvermijdelijk dat je samen bijzondere ervaringen opdoet, herinneringen creëert en vriendschappen sluit die je niet snel zult vergeten.

Accommodatie & weekendactiviteiten tijdens jouw verblijf

Tijdens het Sociaal & Samenlevingsproject in Cambodja help je onder andere bij

Je verblijft tijdens het project samen met andere vrijwilligers in een gedeelde accommodatie – in de vorm van een guest house of een hostel - in de hoofdstad Phnom Penh. Dit is een perfecte uitvalsbasis om in je vrije tijd samen de stad te verkennen.

Elke dag heeft een duidelijk tijdsschema en in de avonden en het weekend zijn extra activiteiten gepland, zodat je alles uit je reis kunt halen. Jouw bezoek aan Cambodja is immers niet compleet zonder een bezoek aan lokale markten, musea en natuurlijk de wereldberoemde Angkor Wat tempels in Siem Reap.

Begeleiding

Al onze twintigersreizen worden begeleid door onze lokale collega’s, die het land en het project goed kennen. Je leert ze kennen zodra je bent ingeschreven, via de telefoon en e-mail zullen ze je helpen om je reis voor te bereiden. Bij aankomst halen ze je op van het vliegveld en ze zijn er voor de rest van de reis bij om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Jonger dan 18 jaar of liever geen twintigersreis?

Deze reis wordt speciaal georganiseerd voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar op een vaste datum in de zomervakantie. Ben je jonger dan 18 jaar? Ontdek dan onze jongerenreizen: groepsreizen met vrijwilligerswerk voor jongeren van 15 t/m 18 jaar. Wil je liever niet in een groep reizen of komen de data je niet goed uit? Lees dan meer over de reguliere sociale projecten in Cambodja.

Enthousiast? Meld je aan!

Wil je graag deelnemen aan deze twintigersreis? Schrijf je in via het online inschrijfformulier. Na je aanmelding nemen we contact met je op en zorgen we dat jouw aanmelding naar de bestemming wordt doorgestuurd. Onze collega’s in het buitenland nemen dan contact met je op, waarna de voorpret kan starten!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲