You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Volwassenenreis Khmer Cultuur project in Cambodja

Overzicht
Beschikbare
data
  • Zondag 15 september 2019 t/m zaterdag 28 september 2019

  • Waar: Phnom Penh
  • Type projecten: Cultuur & Samenleving
  • Jouw rol binnen dit project: Dompel je onder in de Khmer cultuur en leer meer over hun tradities.
  • Accommodatie: Gedeeld appartement, hotel
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen

Ervaar alles wat Cambodja te bieden heeft tijdens de volwassenenreis bij het Khmer Cultuur project. Bij dit unieke project ontdek je veel over de Khmer cultuur en hun tradities. De focus ligt dan ook op culturele onderdompeling in een van armste maar ook meest fascinerende landen van Azië.

Werkzaamheden tijdens de groepsreis voor volwassenen

Projects Abroad deelnemers aan het werk op het platteland bij het Khmer project in Cambodja.

Een culturele uitwisseling is een goede manier om je horizon te verbreden en meer te begrijpen van een andere samenleving. Tijdens dit project ervaar je zelf verschillende aspecten van de Cambodjaanse cultuur, veel meer dan je als gewone toerist zou doen. Je zal nog steeds de beroemde plekken bezoeken in Phnom Penh zoals het Nationaal Museum en de indrukwekkende Killing Fields, maar je ontmoet ook lokale mensen en leert de basis van de Khmer taal wat je zeker zal helpen om nog meer uit het project te halen. Je gaat ook zelf aan de slag met allerlei praktische activiteiten zoals kooklessen, traditionele muziek- en dansworkshops en lessen in het maken van poppen en potten.

Accommodatie en vrije tijd tijdens de volwassenenreis in Cambodja

Gedurende jouw tijd in het buitenland verblijf je in het vrijwilligersappartement in Phnom Penh of een hotel, waar tevens de maaltijden worden verzorgt. In de avonden en het weekend zullen er door de Projects Abroad medewerkers culturele en vrijetijdsactiviteiten georganiseerd worden om zo nog meer van het land en de cultuur te ontdekken.   

Enthousiast? Wat moet je nu doen?

Ben je helemaal zeker van je deelname en wil je het liefst morgen al vertrekken? Dan is het tijd om je in te schrijven voor dit project via het online inschrijfformulier. Na inschrijving helpt de Volunteer Advisor van Cambodja jou verder met alle voorbereidingen.

Neem ook vooral contact met ons op als je vragen hebt over het project en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dat kan via onderstaand contactformulier of via de telefoon (049-7799909).

Niet boven de 50 jaar, maar wel interesse in de volwassenenreis?

Deze reis is speciaal samengesteld voor de oudere vrijwilliger, bij voorkeur van boven de 50 jaar oud. Ben je nog geen 50 maar wel ouder dan 25 jaar en zou je toch graag aan deze reis willen deelnemen, dan is dat zeker mogelijk.

Andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk

Wil je liever niet in een groep reizen? Of komt de datum van de volwassenenreis niet goed uit? Kijk dan bij onze reguliere vrijwilligersprojecten voor alle leeftijden. Hier zal je ook genoeg andere vrijwilligers ontmoeten en kun je zelf de duur en je start- en einddatum bepalen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲