You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Groepsreis Inca project in Peru

Overzicht
 • Wie?Groepen vanaf 5 personen, vanaf 16 jaar of ouder
 • Wanneer?Flexibel, projecten hebben geen vaste startdata
 • Waar?Huyro in Peru

Inca project Peru

Met een reis naar het Inca project in Peru krijgen jullie inzicht in de oude cultuur van de Inca’s, iets waar je als toerist niet snel de mogelijkheid voor zult krijgen. Op dit project gaan jullie samenwerken met internationale vrijwilligers in het adembenemende Andes gebergte en recent andere ontdekte archeologische plaatsen.

Jullie tijd als vrijwilligers zal worden gesplitst in archeologisch vrijwilligerswerk en sociaal vrijwilligerswerk. Tijdens het archeologische vrijwilligerswerk zullen jullie samenwerken met experts. Jullie helpen hen bij taken zoals het in kaart brengen van nieuw ontdekte Inca wegen en het behouden van oude Inca muren. Tijdens dit archeologie project komen jullie meer te weten over de fascinerende geschiedenis van de Inca’s en werken jullie mee aan onze archeologische werkzaamheden in de regio.

Naast het archeologische vrijwilligerswerk verrichten jullie ook sociaal vrijwilligerswerk. Jullie zullen helpen bij een lokale school. Taken kunnen onder anderen bestaan uit het verven en verfrissen van de klaslokalen, leraren ondersteunen in de klas en sportactiviteiten voor de kinderen organiseren. Jullie zullen betrokken raken bij het werken in een buurthuis. Het doel van het buurthuis is om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn. Jullie zullen helpen met de gewassen en verzorgen van de kippen als wel met de dagelijkse werkzaamheden als koken en schoonmaken.

Tijdens het project verblijven jullie in een groepsaccommodatie. Jullie vrije tijd kan doorgebracht worden met het verkennen van Cusco, de stad waar we gevestigd zijn en deel te nemen aan verschillende activiteiten die door Projects Abroad georganiseerd worden. Jullie vrije tijd kan doorgebracht worden met het verkennen van de omgeving en door deel te nemen aan verschillende activiteiten die door Projects Abroad georganiseerd worden. Er wordt een bezoek gebracht aan het schitterende Machu Picchu, een unieke plek en één van de zeven wonderen van de wereld. Hier kunnen jullie een wandeling maken en de ruïnes bekijken. Jullie zullen versteld staan van het prachtige landschap; het is werkelijk adembenemend!

Ervaringen

Ervaringen van groepsreizen op maat

Vrijwilligers samen op het bouwproject in Senegal

Veel van onze vrijwilligers schrijven na hun project een ervaringsverhaal om zo anderen te informeren en inspireren. Natuurlijk zijn er ook verhalen van groepen die met ons op reis zijn geweest. Hierdoor krijgen jullie een beter idee bij wat jullie te wachten staat.

Ervaringsverhalen van groepsreizen op maat

 • Ackwort School 

 • Groep :Ackwort School
  Leeftijd :16-17 jaar
  Groepsgrootte :8 studenten en 1 docent
  Project :Sociaal & Samenleving
  Locatie :Arusha, Tanzania

 • St. Anne’s Catholic High School 

 • Groep :St. Anne’s Catholic High School
  Leeftijd :15-17 jaar
  Groepsgrootte :9 studenten en 1 docent
  Project :Sociaal & Natuurbehoud
  Locatie :Heredia en Barra Honda, Costa Rica

 • Methodist College 

 • Groep :Methodist College
  Leeftijd :17-18 jaar
  Groepsgrootte :5 studenten
  Project :Geneeskunde
  Locatie :Arusha, Tanzania

 • Calder High Sixth Form 

 • Groep :Calder High Sixth Form
  Leeftijd :17-20 jaar
  Groepsgrootte :12 studenten en 3 docenten
  Project :Sociaal & Samenlevingsproject
  Locatie :Colombo, Sri Lanka

 • Anglia Scouts 

 • Groep :Anglia Scouts
  Leeftijd :15 – 21 jaar
  Groepsgrootte :9 scouts en 3 begeleiders
  Project :Sociaal & Natuurbehoud project
  Locatie :Heredia en Barra Honda National Park, Costa Rica

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲