You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Groepsreizen Sport project

Overzicht

Surf project in Zuid-Afrika

Willen jullie graag jongeren in het buitenland bewust maken voor het belang van sporten? Dan is het sport project precies iets voor jullie. Als jullie een groep voetballers zijn, kunnen jullie bij een voetbalschool in Ghana werken. Als jullie een groep hockeyers zijn, kunnen jullie helpen in Argentinië. Als jullie verschillende interesses hebben kunnen jullie verschillende sporten coachen. Afhankelijk van wat jullie interesses zijn is er voor iedere groep wel een project. Jullie hoeven niet in elke sport ervaring te hebben, omdat er ook lokale medewerkers aanwezig zullen zijn op het project. Dompel jullie onder in de lokale gemeenschap, geniet van de waardevolle ervaring en ontdek een andere cultuur.

Wat zijn jullie werkzaamheden?

Lokale voetbal elftal

Jullie gaan samenwerken met een lokaal team van medewerkers. Jullie kunnen een verschil maken in het leven van de kinderen. Jullie helpen hen met het ontwikkelen van voetbal- en rugbyvaardigheden en leren hen nieuwe sporten. Jullie krijgen de mogelijkheid om te helpen bij de organisatie van een sport evenement of om met de kinderen bij een lokale school of weeshuis te spelen. Er zal genoeg tijd overblijven om jullie zelfbedachte activiteiten in te plannen. De lokale medewerkers zullen dan ook blij zijn wanneer jullie dit soort initiatieven nemen.

Projecten combineren

Het is mogelijk om het sport project te combineren met een ander vrijwilligersproject. Jullie kunnen bijvoorbeeld in de ochtenden aan het bouw project en in de middag aan het sport project werken. Er is ook de mogelijkheid om de eerste week aan een sport project deel te nemen en de tweede week aan een Natuurbehoud & Milieu project. Er zijn vele combinaties mogelijk binnen jullie interesses, doelen en tijd. Wij zorgen voor een passende dagindeling. Willen jullie projecten combineren? Neem dan contact met ons op om te weten te komen wat voor jullie het handigst is.

Bestemmingen

Jullie kunnen deelnemen aan een sport project in Argentinië, Bolivia, China, Costa Rica, Ethiopië, Fiji, Ghana, Jamaica, Kenia, Mexico, Mongolië, Marokko, Nepal, Peru, Roemenië, Senegal, Zuid-Afrika, Samoa, Sri Lanka, Tanzania, Togo en Vietnam. Hieronder staan een aantal bestemmingen verder uitgewerkt. Neem contact met ons op als er geen verdere informatie over jullie bestemming hieronder staat weergegeven.

Ervaringen

Ervaringen van groepsreizen op maat

Vrijwilligers samen op het bouwproject in Senegal

Veel van onze vrijwilligers schrijven na hun project een ervaringsverhaal om zo anderen te informeren en inspireren. Natuurlijk zijn er ook verhalen van groepen die met ons op reis zijn geweest. Hierdoor krijgen jullie een beter idee bij wat jullie te wachten staat.

Ervaringsverhalen van groepsreizen op maat

 • Ackwort School 

 • Groep :Ackwort School
  Leeftijd :16-17 jaar
  Groepsgrootte :8 studenten en 1 docent
  Project :Sociaal & Samenleving
  Locatie :Arusha, Tanzania

 • St. Anne’s Catholic High School 

 • Groep :St. Anne’s Catholic High School
  Leeftijd :15-17 jaar
  Groepsgrootte :9 studenten en 1 docent
  Project :Sociaal & Natuurbehoud
  Locatie :Heredia en Barra Honda, Costa Rica

 • Methodist College 

 • Groep :Methodist College
  Leeftijd :17-18 jaar
  Groepsgrootte :5 studenten
  Project :Geneeskunde
  Locatie :Arusha, Tanzania

 • Calder High Sixth Form 

 • Groep :Calder High Sixth Form
  Leeftijd :17-20 jaar
  Groepsgrootte :12 studenten en 3 docenten
  Project :Sociaal & Samenlevingsproject
  Locatie :Colombo, Sri Lanka

 • Anglia Scouts 

 • Groep :Anglia Scouts
  Leeftijd :15 – 21 jaar
  Groepsgrootte :9 scouts en 3 begeleiders
  Project :Sociaal & Natuurbehoud project
  Locatie :Heredia en Barra Honda National Park, Costa Rica

Sport projecten voor groepen in het buitenland:

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲