The skyline of Shanghai plays the backdrop to volunteers' experience working in China.

Vrijwilligerswerk in China

Ondersteun lokale gemeenschappen terwijl je een moderne en traditionele levensstijl ervaart in China

Doe vrijwilligerswerk in China met Projects Abroad en help met het maken van een verschil in een van de snelst groeiende landen in de wereld. Je gaat bijdragen tot de duurzame inspanningen die de achtergestelde gemeenschappen ondersteunen.

 

Je kunt Engelse les geven op de achtergestelde en afgelegen scholen of helpen met de verzorging van de ouderen en mensen met een beperking. Je kunt meer leren over bedrijfsmanagement in lokale en internationale bedrijven en de kans grijpen om Mandarijns te leren.

 

Vrijwilligers werken en wonen in Shanghai. We hebben een eigen kantoor in Shanghai met voltijdse medewerkers die 24/7 beschikbaar zijn om te helpen waar nodig is.

 

Er valt zoveel te beleven in China. Bezoek de boeddhistische tempels of de prachtige parken in de omgeving. Geniet van een avondje opera met de andere vrijwilligers, probeer het lokale eten op de hoeken van de straten en vergeet niet de Chinese Muur te bezoeken in je vrije tijd.

Projecten beschikbaar in China

Filter by:

1-3 van 8 projecten

During teenage community volunteer work in China, a high school student hugs a young child in the classroom.
Volunteer Work with Children for Teenagers in China
Bekijk dit project
 • Vaste data tijdens schoolvakanties
 • Dit project is geschikt voor jongeren tussen 15 en 18 jaar oud
 • Vanaf 2 weken
 • Vanaf €2,250
A group of Business Interns pose for a group photo infront of a reception desk at a law office in China.
Business stage in China
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 18 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 4 weken
 • Vanaf €3,045
A group of medical interns gather round a surgical table in a hospital at a workshop during their medical placement in China.
Geneeskunde stage in China
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 1 week
 • Vanaf €2,220
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of stuur ons een e-mail:

begin met het plannen van jouw project

Waar in China zijn we gebaseerd?

Shanghai

Met de iconische skyline van deze stad en de eindeloze bezienswaardigheden en entertainment is het niet moeilijk om te geloven dat Shanghai een van de dichtbevolkte steden is in de wereld. Met meer dan 24 miljoen inwoners is er een constante drukte in het stadscentrum en tussen de wolkenkrabbers door.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de voorafbepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze China Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners