Projects Abroad volunteers pay a visit to the baobabs while volunteering in Madagascar.

Vrijwilligerswerk in Madagaskar

Draag bij aan waardevol vrijwilligerswerk terwijl je wordt omringd door een uniek regenwoud op een eiland

Doe vrijwilligerswerk in Madagaskar met Projects Abroad en maak een verschil in een van de meest diverse landen in de wereld. Een land waar je unieke diersoorten kunt spotten zoals ringstaartmaki’s terwijl je tegelijk ook bijdraagt aan een van onze projecten.


Je kunt werken met kinderen op een van onze Early Childhood Development Centre, of het regenwoud beschermen met belangrijke natuurbehoud initiatieven. Je kunt ook een public health project doen en deel uitmaken van onze duurzame inspanningen om het welzijn van de afgelegen gebieden te verbeteren. We hebben heel wat verschillende projecten dus er is vast en zeker iets dat past bij jou.


Al onze projecten in Madagaskar vinden plaats binnen kleine gemeenschappen in Andasibe. Onze lokale medewerkers zijn 24/7 aanwezig om je te ondersteunen waar het nodig is.


Madagascar is een prachtig land met een van werelds meest diverse planten en diersoorten. Tijdens je vrije tijd kun je de verschillende reservaten bezoeken en de inheemse diersoorten van dichtbij gaan spotten.

Projecten beschikbaar in Madagaskar

Filter by:

1-3 van 5 projecten

A photo of internship students from Projects Abroad handing out posters to raise awareness during their public health work experience in Madagascar.
Stage Public Health in Madagaskar
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 1 week
 • Vanaf €2,045
While learning French in Madagascar, students also explore places like markets and chat to local vendors to boost their skills.
Taalcursus Frans in Madagaskar
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 1 week
 • Vanaf €1,470
Volunteers spot a chameleon during their Conservation Projects in Madagascar for high school students
Vrijwilligerswerk bescherming regenwoud in Madagaskar voor jongeren
Bekijk dit project
 • Vaste data tijdens schoolvakanties
 • Dit project is geschikt voor jongeren tussen 15 en 18 jaar oud
 • Vanaf 2 weken
 • Vanaf €2,925
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of stuur ons een e-mail:

begin met het plannen van jouw project

Waar in Madagaskar zijn we gebaseerd?

Andasibe

e gaat vrijwilligerswerk doen in Andasibe, een klein dorp met zo’n 12000 inwoners. Het dorp ligt zo’n vier uur rijden van de hoofdstad Antananarivo en het ligt ook vlakbij drie beschermde natuurgebieden.


Een van de hoogtepunten van het eiland is ongetwijfeld de inheemse wildlife en vegetatie. Je kunt je vrije tijd doorbrengen in de natuurreservaten en de ringstaartmaki’s zien springen van boom naar boom.


Wat je ook gezien moet hebben is Tsingy de Bemaraha, een gebied erkend als UNESCO Werelderfgoed, met de torenhoge kalksteenstructuren, ook wel het Labyrinth of Stone genoemd. Je kunt door de prachtige Avenue of the Baobabs wandelen en deze gigantische bomen van dichtbij bewonderen.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de voorafbepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Madagaskar Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners