A Projects Abroad volunteer in Samoa gets to look out onto the Pacific Ocean in Apia.

Vrijwilligerswerk in Samoa

Ondersteun de ontwikkeling van de gemeenschap terwijl je vrijwilligerswerk doet op een prachtig eiland

Doe vrijwilligerswerk in Samoa en neem deel aan vrijwilligerswerk projecten die de lokale gemeenschappen ondersteunen. Je gaat het eiland op een unieke manier ontdekken en tegelijk de mensen uit de achtergestelde buurten helpen.


Er zijn verschillende vrijwilligerswerk mogelijkheden in Samoa. Dompel jezelf onder in een traditioneel dorpsleven, help met de dagelijkse taken en leer over de Samoaanse cultuur. Of je kunt ook werken met lokale professionals om het probleem rond gezonde voeding en gezondheidsproblemen aan te pakken. Je kunt ook de educatieve ontwikkeling an de kinderen ondersteunen in onderbemande scholen.


Je gaat wonen in de hoofdstad van Samoa, Apia, gelegen op het eiland van Upolu. We hebben vaste medewerkers die 24/7 aanwezig zijn en je kunnen helpen waar het nodig is.


Samoa is een prachtig land met heel wat te beiden. Ontdek het prachtige blauwe water, de witte stranden en het weelderige groen. Je kunt ook gaan hiken, zwemmen of diepzeeduiken. Maar mis het culturele aspect niet! Bezoek een typisch dorp en ontdek de vele archeologische plaatsen op het eiland.

Projecten beschikbaar in Samoa

Filter by:

1-3 van 4 projecten

Students hold up educational posters during their Nutrition internship in Samoa.
Stage voeding en diëtetiek in Samoa
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 18 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 2 weken
 • Vanaf €2,095
A volunteer in a village in Samoa teaches children at a school.
Vrijwilligerswerk cultuur en samenleving in Samoa
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 2 weken
 • Vanaf €1,945
A Projects Abroad Childcare volunteer in Samoa hosts a lesson.
Vrijwilligerswerk met kinderen in Samoa
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 1 week
 • Vanaf €1,695
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of stuur ons een e-mail:

begin met het plannen van jouw project

Waar in Samoa zijn we gebaseerd

Apia

Terwijl je vrijwilligerswerk gaat doen in Samoa kun je Apia verkennen, gelegen aan de Noordkust van Upolu, het tweede grootste eiland van Samoa. Apia is een klein en toegankelijk dorp waar je vrij kunt rondlopen en de straten kunt verkennen.


De stad heeft alle voorzieningen die je nodig hebt tijdens jouw verblijf, van restaurant tot supermarkten. Je vindt er prachtige stranden en verschillende duikplaatsen vlakbij Apia. Je kunt ook verder landinwaarts gaan en het woud verkennen met zijn vele watervallen.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Samoa Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners