You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Samen op reis

Samen op reis vrijwilligerswerk groep

Bij Projects Abroad ben je als vrijwilliger nooit alleen. Op de plaats van bestemming kom je namelijk in een internationaal gezelschap van vrijwilligers terecht. Jaarlijks reizen er rond de 10.000 deelnemers naar één van onze wereldwijde bestemmingen. Ondanks het feit dat je al nooit alleen bent, kun je er ook voor kiezen om samen op reis te gaan.

Plan samen met Projects Abroad een reis voor vijf of meerdere personen

Reis samen met een vriend, familie of studiegenoot.

1. Neem beide deel aan hetzelfde vrijwilligersproject en verblijf bij één gastgezin.

Projects Abroad regelt graag dat jullie onafscheidelijk dit bijzondere avontuur tegemoet kunnen gaan. Jullie kunnen na een dag werken samen lekker uitrusten bij jullie gastgezin en een leuke invulling aan jullie vrije tijd geven.

2. Neem beide deel aan een verschillend vrijwilligersproject en verblijf bij één gastgezin.

Gaan beide van jullie voorkeuren naar een verschillend type vrijwilligerswerk uit en willen jullie toch graag dezelfde beleving in een gastgezin opdoen? Dan is dit geen probleem wanneer de reisafstand tussen jullie verblijfplaats en de verschillende vrijwilligersprojecten goed te overbruggen is.

3. Neem beide deel aan hetzelfde project en verblijf bij een apart gastgezin.

Gaan beide van jullie voorkeuren naar hetzelfde type vrijwilligerswerk uit en willen jullie toch graag een aparte beleving in een gastgezin opdoen? Projects Abroad kan voor jullie beide hetzelfde vrijwilligersproject regelen en een apart gastgezin zoeken. Op deze manier ben je niet 24 uur per dag samen en behoud ieder zijn eigen ruimte.

4. Neem beide deel aan een verschillend project en verblijf bij een apart gastgezin.

Gaan beide van jullie voorkeuren naar een verschillend type vrijwilligerswerk uit en willen jullie ook graag een aparte beleving in een gastgezin opdoen? Projects Abroad kan voor jullie beide een verschillend type vrijwilligerswerk verzorgen en ook een verblijf in een apart gastgezin. Je bent op deze manier dus niet vaak met elkaar in contact. Wel kun je in je vrije uren er voor kiezen om samen van het land te genieten door leuke activiteiten (samen met andere vrijwilligers) te ondernemen.

Jongerenreizen voor vrijwilligers van 16 t/m 19 jaar

Ben jij tussen 16 en 19 jaar oud en wil in de zomervakantie vrijwilligerswerk in het buitenland gaan doen? Dan zijn onze jongerenreizen vast en zeker iets voor jou! Samen met een groep internationale jongeren kun jij in de zomermaanden voor 2 of 4 weken een bijzondere reis gaan maken. Ieder van onze 2- weekse en 4-weekse jongerenreizen zijn uitdagend en zo opgezet dat je doordeweeks je inzet voor je project en in het weekend met alle deelnemers op pad gaat om meer van het land te zien. Natuurlijk worden er ‘s avonds ook sociale activiteiten georganiseerd zodat je je geen moment hoeft te vervelen.

Plan samen met Projects Abroad een reis voor vijf of meerdere personen

Vrijwilligerswerk met groep in buitenland

Mocht het zo zijn dat niet één persoon maar meerdere personen uit je omgeving dezelfde droom delen over het verrichten van vrijwilligerswerk in het buitenland, dan kun je dit avontuur ook als groep waarmaken. Projects Abroad biedt groepen van vijf of meer vrijwilligers de mogelijkheid om gedeelde interesses en doelen in één reis samen te voegen. Onze programma’s kunnen variëren in de lengte van een paar weken tot enkele maanden, afhankelijk van jullie beschikbare tijd en van de tijd waarop jullie gebruik kunnen maken van een visum in de betreffende bestemming.

Onze op maat gemaakte reizen zijn voor iedereen beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk verrichten tijdens een schoolreis, met jouw vriendengroep, een groep studenten of samen met je sportteam.

Met onze ervaring op het gebied van ‘samen op reis gaan’, helpen wij je graag verder! Neem hiervoor contact met ons op zodat we in overleg jullie mogelijkheden kunnen bespreken om zo gezamenlijk tot een zorgeloos avontuur te komen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲