You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in Azië

Door vrijwilligerswerk in Azië te doen, draag je bij aan waardevolle projecten voor de lokale bevolking. Je leert zo op een heel lokale manier veel over dit enorm diverse continent en de fascinerende culturen die je in elk land tegenkomt. Samen met vrijwilligers uit heel de wereld en de lokale Projects Abroad medewerkers help je mee en doe je bijzondere ervaringen op.

Als vrijwilliger in Azië ben je welkom bij de vele projecten waar Projects Abroad actief is. Of je nu nog op school zit, al jaren werkt of gepensioneerd bent, iedereen vanaf 16 jaar kan zich inzetten. De soorten projecten lopen uiteen van lesgeven tot microkrediet en van sociale zorg tot mensenrechten. Ontdek meer over de vele mogelijkheden in Azië en vraag ons gerust om meer informatie en een persoonlijk advies zodat jij op de juiste plek ingezet wordt.

Bestemmingen van Projects Abroad voor Vrijwilligerswerk in Azië
Projects Abroad vrijwilliger aan het werk met kinderen in Thailand Azië Geef les aan deze monniken in Sri Lanka bij en lesgeefproject van Projects Abroad Ontmoet deze monnik in Myanmar tijdens je vrijwilligerswerk in Azië Projects Abroad vrijwilliger met jongeren bij het drama project in Roemenië Projects Abroad vrijwilliger helpt met natuurbehoud door het strand op te ruimen in Thailand
« »

Bestemmingen en vrijwilligersprojecten in Azië

Projects Abroad is in Azië gevestigd in verschillende landen met diverse soorten projecten waar jij je in kunt zetten. Help bijvoorbeeld mee bij een sociaal project voor kinderen in Cambodja, geef Engelse les op een school in Thailand of leer duiken en help met haaienbescherming in Fiji. Je kunt ook het nomadenleven ontdekken in Mongolië, meer leren over de gezondheidszorg in Nepal en je handen uit de mouwen steken bij een bouwproject in de Filippijnen.

Vrije tijd en reizen in Azië

Naast je vrijwilligerswerk in Azië is het zeker de moeite waard om ook te gaan reizen in jouw bestemming en misschien wel meerdere landen. Door te wonen in en echt lokale accommodatie en je in te zetten bij een waardevol project leer je al veel over het land, de taal en cultuur. In de weekenden en natuurlijk na je project zijn er veel mogelijkheden om nog meer te ontdekken.

Wat dacht je van een trektocht door de Himalaya in Nepal, de bijzondere boeddhistische tempels in Myanmar, de vele eilanden van de Filippijnen of bruisende steden in China? Dit kun je natuurlijk alleen doen, maar ook grote kans dat je andere vrijwilligers en reizigers tegenkomt met wie je samen op avontuur kunt gaan. De lokale Projects Abroad medewerkers kun je ook helpen met vragen rondom reizen in hun land.

Vrijwilligerswerk in Azië biedt dus een mooie kans om het echte Azië te ervaren en meer van dit boeiende continent te ontdekken. Benieuwd naar meer? Lees de ervaringsverhalen van vrijwilligers die jou voorgingen.

Bestemmingen voor vrijwilligerswerk in Azië

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲