Majestic buildings line the streets near Projects Abroad volunteer opportunities in Mexico.

Vrijwilligerswerk in Mexico

Ondersteun lokale gemeenschappen terwijl je het dagelijkse leven in een prachtig Latijns-Amerikaans land ervaart

Doe vrijwilligerswerk in Mexico met Projects Abroad en ondersteun de lokale gemeenschap op een van onze projecten. Maak deel uit van onze duurzame inspanningen in dit prachtig land.

We hebben verschillende vrijwilligerswerk mogelijkheden in Mexico. Je kunt de vroege ontwikkeling van kinderen ondersteunen in achtergestelde dagzorgcentra of bedreigde schildpadden beschermen op de zwarte stranden van Mexico. Of je kunt jouw medische carrière een kickstart geven door te leren van de dokters in een lokaal ziekenhuis.

Je gaat werken in Guadalajara, Baja California of Cuyutlan, afhankelijk van het project dat je gaat doen. onze voltijdse medewerkers in Mexico zijn 24/7 aanwezig om je te helpen waar het nodig is.

Mexico heeft heel wat te bieden aan cultuur, Spaanse tradities en hedendaagse kunst. Ook kun je de prachtige kust en woestijnen ontdekken.

Projecten beschikbaar in Mexico

Filter by:

1-3 van 8 projecten

Projects Abroad vrijwilliger werkt met kinderen in Mexico en zorgt voor een baby in een dagzorgcentrum voor kinderen.
Vrijwilligerswerk met kinderen in Mexico
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,500 voor 3 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 3 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder
Female Medical intern examines a patient's mouth with a doctor during a Medical Outreach Programe in Mexico.
Geneeskunde stage in Mexico
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,870 voor 1 week
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 18 of ouder
Volunteers work with sea turtles in Mexico on a project for teenagers
Jongerenreis bescherming zeeschildpadden in Mexico
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,245 voor 2 weken
 • Extra weken: €465
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Mexico zijn we gebaseerd?

Onze vrijwilligerswerk mogelijkheden in Mexico zijn gebaseerd in Guadalajara and Ciudad Guzman. Ons natuurbehoud project is gelegen in Cuyutlan.

Guadalajara

Guadalajara heeft vele kronkelige straatjes, koloniale architectuur en een rustig stadscentrum. Terwijl je de traditionele Mariachi muziek overal kunt horen, is de stad tegelijk ook heel modern binnen dezelfde stad.

Cuyutlan

Met zijn zwarte stranden, golven en ontspannende sfeer voelt Cuyutlan als een heel andere wereld. Dit dorp aan het strand is ook de thuisbasis van de zeeschildpad natuurbehoud project in Mexico.

We zijn ook gevestigd in de prachtige kustplaats La Paz, Baja California. Een toevluchtsoord voor het meest ongelooflijke zeeleven van de planeet, vrijwilligers van Marine & Shark Conservation zullen op deze idyllische locatie tussen de oceaan en de woestijn verblijven.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Mexico Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners