A group of volunteers in Argentina go sightseeing at the Iguazu Falls over a weekend.

Vrijwilligerswerk in Argentinië

Steun de ontwikkeling van de gemeenschappen terwijl je het leven ervaart in een prachtig Zuid-Amerikaans land

Ervaar het leven in Zuid-Amerika door vrijwilligerswerk te doen in Argentinië. Je ontdekt het dagelijks leven van dichtbij en tegelijk ga je de lokale bevolking ondersteunen.


We hebben verschillende vrijwilligersprojecten in Argentinië. Je kunt de ontwikkeling van kinderen ondersteunen in een lokaal dagzorgcentrum of de kinderen ondersteunen in een therapie- en revalidatiecentrum. Je kunt je medische carrière ook een kickstart geven door de dokters te observeren in een lokaal ziekenhuis.


We zijn gevestigd in de metropool in Cordoba, de op een na grootste stad van Argentinië en de hoofdstad van de provincie Cordoba. Onze voltijdse medewerkers in Argentinië zijn er om je 24/7 te ondersteunen wanneer je het nodig hebt.


Je gaat ongetwijfeld een memorabele tijd beleven in Argentinië. Ga in je vrije tijd bijvoorbeeld het werelderfgoed van Jesuit Estancias bezoeken of ga drijven in het enorme zoutmeer van Mar Chiquita. Je kunt ook verschillende hikes doen langs het Andesgebergte, waar je kunt genieten van de prachtige uitzichten.

Projecten beschikbaar in Argentinië

Filter by:

1-3 van 12 projecten

A workshop on suturing during our Medicine internship for teenagers in Argentina.
Groepsreis geneeskunde en Spaans in Argentinië voor jongeren
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,470 voor 2 weken
 • Extra weken: €515
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
A human trafficking awareness campaign during our Human Rights internship for high school students in Argentina
Groepsreis mensenrechten en Spaans in Argentinië voor jongeren
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,470 voor 2 weken
 • Extra weken: €515
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
Howler monkey
Howler Monkey Rehabilitation in Argentina
Bekijk dit project
 • Prijs: €3,085 voor 2 weken
 • Extra weken: €465
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Argentinië zijn we gebaseerd?

Cordoba

Als vrijwilliger in Argentinië ga je wonen en werken in Cordoba. Het openbaar vervoer staat goed op punt, zowel in de stad zelf als erbuiten. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt rondreizen buiten Cordoba.


Ben je een natuurliefhebber? Dan ga je vast en zeker genieten van de verschillende hikes! Bezoek bijvoorbeeld de Parque Sarmiento en ontdek de prachtige oude ruïnes van Medina Azahara. Of wil je de Argentijnse cultuur gaan opsnuiven, dan kun je de de lokale musea en kunstgalerijen bezoeken of kuieren langs de Paseo De Los Artes.


Vergeet ook niet de lokale gerechten uit te proberen, zoals “Salmorejo”, het meest beroemde lokale gerecht. Het is een heerlijke mix van tomaten, brood, olie en knoflook, vaak gegarneerd met in blokjes gesneden Spaanse serranoham en hardgekookte eieren. Smakelijk!

Luchthaven transport, vluchten en visums

Vrijwilligers die naar deze bestemming reizen, zullen aankomen in de luchthaven van Cordoba International (COR). Daar zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Argentinië Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners