A father and daughter ride a horse at our Nomad Project for volunteers in Mongolia.

Vrijwilligerswerk in Mongolië

Reis naar het land van de nomaden en Genghis Khan terwijl je de ontwikkeling van de lokale gemeenschap ondersteunt

Doe vrijwilligerswerk in Mongolië met Projects Abroad en maak een verschil terwijl je een land ontdekt. Door deel te nemen aan onze projecten ga je deel uitmaken van onze duurzame inspanningen om de lokale gemeenschappen te ondersteunen.

 

Onze vrijwilligersprojecten in Mongolië zijn gevarieerd en voor iedereen. Werk je graag met kinderen dan kun je de vroege ontwikkeling ondersteunen in een dagzorgcentra. Of je kunt Engelse les geven in afgelegen en achtergestelde scholen. Je kunt ook leren van de dokters in lokale ziekenhuizen of praktische werkervaring opdoen in journalistiek of bij een televisieomroep.

 

Wat je ook kiest, we hebben lokale medewerkers aanwezig die 24/7 beschikbaar zijn om je te helpen waar het nodig is.

 

Het grootste deel van onze projecten zijn gebaseerd in Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. Het is de commerciële en politieke hub van Mongolië en kent een traditionele levensstijl. Laat je dus niet verrassen door de verschillende monniken en de lokale bevolking die gekleed gaan in traditionele gewaden.

Projecten beschikbaar in Mongolië

Filter by:

1-3 van 8 projecten

Business Interns pose for a photo with staff at a local bank in Mongolia.
Business stage in Mongolië
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,035 voor 2 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 18 of ouder
Medical interns observe a medical procedure in a hospital as part of their work experience in Mongolia.
Geneeskunde stage in Mongolië
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,720 voor 1 week
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 16 of ouder
A Projects Abroad intern meets with a patient on our medical internship for teenagers in Mongolia
Medical Internship in Mongolia for Teenagers
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,245 voor 2 weken
 • Extra weken: €465
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Mongolië zijn we gebaseerd?

Ulaanbaatar

Je gaat vrijwilligerswerk doen in Ulaanbaatar, Mongolië. Het is de hoofdstad van het land en de enige stedelijke nederzetting in het land. Het is een fascinerende stad met veel verschillende contrasten. Je vindt er hoge wolkenkrabbers enerzijds en anderzijds vind je traditionele gers verspreid in de stad.


Je gaat verblijven bij een lokaal gastgezin in en rond Ulaanbaatar. De lokale bevolking zijn verwelkomend en vriendelijk en ze zorgen ervoor dat je een comfortabel verblijf hebt in Mongolië.


Tijdens je vrije tijd kun je de prachtige kloosters en musea bezoeken. Je kunt ook een dagtrip doen naar een nomadische nederzetting en we raden aan om een typische Mongoolse bbq uit te proberen.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de voorafbepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Mongolië Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners