Projects Abroad volunteers take a break to snorkel and feed the fish during their Fiji volunteer programmes.

Vrijwilligerswerk in Fiji

Ontdek het tropische eiland van Fiji en ondersteun lokale gemeenschappen

Doe vrijwilligerswerk in Fiji met Projects Abroad en neem deel aan projecten die de lokale gemeenschappen ondersteunen. Ervaar het dagelijkse leven op dit prachtige Pacifische eiland en help met de duurzame inspanningen om de mensen uit achtergestelde gemeenschappen te ondersteunen.

 

Je kunt deelnemen aan onze internationaal-erkende Haaienbescherming project, waar we waardevol onderzoek uitvoeren naar een van de meest belangrijke en onbegrepen roofdieren uit de oceaan. Maar je kunt er ook voor kiezen om de educatieve ontwikkeling van jonge kinderen in kinderdagverblijven te ondersteunen of jezelf onderdompelen in de lokale cultuur door je tijd door te brengen in een traditioneel dorp in Fiji.

 

Je gaat wonen op het grootste eiland, Viti Levu. Natuurbehoud vrijwilligers werken in Pacific Harbour, gelegen in het zuiden van het eiland. Alle andere vrijwilligers zullen in Nadi werken. Doe je vrijwilligerswerk in Fiji, dan kun je 24/7 op onze lokale medewerkers rekenen wanneer je ondersteuning nodig hebt.

 

Fiji biedt fantastische reismogelijkheden. Je kunt het binnenland verkennen of de prachtige stranden bezoeken. Ervaar de kleurrijke festivals, reis van eiland naar eiland of ga diepzeeduiken in het helderblauwe water. Keuze genoeg!

Projecten beschikbaar in Fiji

Filter by:

1-3 van 6 projecten

Vrijwilligers diepzeeduiken tijdens hun haaienbescherming project in Fiji voor jongeren
Groepsreis haaienbescherming in Fiji voor jongeren
Bekijk dit project
 • Vaste data tijdens schoolvakanties
 • Dit project is geschikt voor jongeren tussen 15 en 18 jaar oud
 • Vanaf 2 weken
 • Vanaf €3,325
A volunteer and her students play with finger paints during her volunteer work with children for teenagers in Fiji
Groepsreis kinderopvang in Fiji voor jongeren
Bekijk dit project
 • Vaste data tijdens schoolvakanties
 • Dit project is geschikt voor jongeren tussen 15 en 18 jaar oud
 • Vanaf 2 weken
 • Vanaf €2,250
Projects Abroad Intern giving nutritional advice whilst on nutritional internship in Fiji.
Stage voeding en diëtetiek in Fiji
Bekijk dit project
 • Flexibele data
 • Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen
 • Vanaf 2 weken
 • Vanaf €2,195
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of stuur ons een e-mail:

begin met het plannen van jouw project

Waar in Fiji zijn we gebaseerd?

Doe je vrijwilligerswerk in Fiji dan ga je werken op het eiland Viti Levu. Hier werken we op twee verschillende locaties. De natuurbehoud vrijwilligers werken in de Pacific Harbour terwijl de andere vrijwilligers zullen werken in Nadi.

Nadi

Nadi is gelegen in het Westen van het eiland Viti Levu. Al is Nadi een vrij klein dorp, het beschikt over de belangrijkste voorzieningen zoals supermarkten en restaurants. Ontspan op het strand, bezoek de grootste Hindoetempel in het Zuidelijk halfrond of bezoek de prachtige orchideeëntuin.

Pacific Harbour

Pacific Harbour staat gekend als de avontuurlijke hoofdstad van Fiji, en biedt mogelijkheid om te ziplinen, kanoën en jet-varen in je vrije tijd.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Fiji Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners