As a Projects Abroad volunteer in Botswana, elephants will be a regular site during volunteer work.

Vrijwilligerswerk in Botswana

Leef in het hart van de Afrikaanse bush en help met het beschermen van bedreigde dieren en biodiversiteit

Doe vrijwilligerswerk in Botswana met Projects Abroad en woon en werk in het hart van de Afrikaanse bush, waar je deel gaat uitmaken van onze langdurige natuurbehoud inspanningen.

 

Onze vrijwilligerswerk mogelijkheden in Botswana bestaan uit natuurbehoud in een lokaal reservaat. Het reservaat is gelegen langs de grote Limpopo rivier. Hier ga je vooral helpen met het beschermen van wilde dieren, zoals olifanten, en de biodiversiteit in het gebied. Onze lokale, voltijdse medewerkers in Botswana ondersteunen je 24/7 wanneer het nodig is.

 

Botswana is een van de meest prachtige plekken in het zuiden van Afrika. Je kunt dieren spotten zoals olifanten en leeuwen. Je gaat het ultieme Afrikaanse avontuur beleven.

Filter by:

1-2 van 2 projecten

Olifantenfamilie zwerft door de wildernis van Botswana in Afrika
Vrijwilligerswerk natuurbescherming in Botswana
Bekijk dit project
  • Prijs: €2,420 voor 1 week
  • Extra weken: €440
  • Startdatum: Juli en Augustus
  • Minimale duur: 1 week
  • Leeftijd: 16 of ouder
A group of volunteers helps with conservation work in Botswana for teenagers
Groepsreis dierenbescherming en natuur in Botswana voor jongeren
Bekijk dit project
  • Prijs: €3,070 voor 2 weken
  • Extra weken: €590
  • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
  • Minimale duur: 2 weken
  • Leeftijd: 15-18

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Botswana zijn we gebaseerd?

The Tuli Block

Ons wildlife bescherming project in Botswana is gebaseerd in een natuurreservaat dat bestaat uit olifanten, gigantische Mashatu bomen en 2000 jaar oude Baobabs. Je gaat ook de oudste rotsen op de hele wereld kunnen bewonderen en de prachtige landschappen aanschouwen met de andere vrijwilligers.

 

Je gaat op een kamp verblijven in het reservaat zelf. Je krijgt het gevoel op safari te zijn en brengt de avonden door onder de sterrenhemel, terwijl je verhalen deelt met de andere vrijwilligers rond het kampvuur. Voel je vrij om ook afkoeling te vinden in het zwembad van het kamp.

LUCHTHAVEN TRANSPORT, VLUCHTEN EN VISUMS

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Botswana Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners