Er zijn veel organisaties, goede doelen en onderscheidingen waar we trots op zijn om deel van uit te maken. Ze bevestigen de hoge standaard van onze vrijwilligerswerk projecten en stages, en bieden voordelen aan onze vrijwilligers wanneer ze deelnemen aan een project.

WTM Responsible Tourism

 

We werken samen met WTM Responsible Tourism, een organisatie die ernaar streeft om reisorganisaties, individuen en andere bedrijven die ethische methodes en verantwoorde duurzame initiatieven beiden te verenigen. Ze benadrukken het werk waaraan gemeenschappen overal ter wereld aan deelnemen om zo een solide, duurzame toekomst voor reizen en toerisme op te bouwen.

 

Bezoek de website.

TrustPilot

 

We moedigen onze alumni aan om een beoordeling achter te laten op TrustPilot over hun ervaring met Projects Abroad. Dit beoordelingsplatform is open voor iedereen die graag zijn of haar verhaal wilt vertellen over hun eigen ervaring met een bedrijf, en voor anderen om deze verhalen te lezen en nieuwe organisaties te ontdekken. Het doel is om mensen en bedrijven samen te brengen en betere ervaringen te creëren.

 

Bezoek de website.

 

GoAbroad

 

We werken samen met GoAbroad, een online zoekmachine voor internationale reisprogramma’s. Ze bieden veel informatie over vrijwilligerswerk en stages in het buitenland, deskundig advies en een overvloed aan beoordelingen van vrijwilligers.

 

Bezoek de website.

GoOverseas

 

We werken samen met GoOverseas, een online gids voor meer dan 14.000 studies, vrijwilligerswerk, gap-year, stages en onderwijsprogramma’s in het buitenland. Hun missie is het versterken van menselijke connecties door middel van reizen die je perspectief veranderen. Ze verzamelen ook beoordelingen die je helpen bij het kiezen van je volgende avontuur.

 

Bezoek de website.

 

Volunteer Forever

 

We werken samen met Volunteer Forever. Ze helpen individuen met het vinden van de juiste vrijwilligersprojecten, stages of studiereizen naar het buitenland. Je kunt reviews bekijken en geld inzamelen voor je reis met behulp van hun crowdfunding platform.

 

Bezoek de website..

Onze partners