A photo of longtail boats on a river in Thailand, captured by a Conservation volunteer in Asia.

Vrijwilligerswerk in Azië

Ervaar de lokale culturen en diverse landschappen terwijl je vrijwilligerswerk doet in Azië.

Neem deel aan een van onze vrijwilligersprojecten in Azië en help om een merkbaar verschil te maken binnen een lokale gemeenschap. We organiseren verschillende projecten in meerdere Aziatische landen, dus er is zeker een project dat bij je past.


Help met het beschermen van belangrijke mariene ecosystemen zoals koraalriffen op een van onze Natuurbescherming projecten. Je kunt ook werken met achtergestelde kinderen en ze helpen met het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden. Wil je iets helemaal anders beleven, dan kun je ervoor kiezen om bij de nomaden te leven in Mongolië. Dit zijn slechts enkele van de vrijwilligerswerk mogelijkheden in Azië.


Projects Abroad regelt alles tot in de details zodat je een zorgeloze ervaring kunt beleven in Azië. Er zijn ook vaste medewerkers aanwezig op elke bestemming waar je 24/7 bij terecht kan. Dit betekent dat je als vrijwilliger kunt focussen op wat allerbelangrijkst is: deel uitmaken van onze duurzame inspanningen om de lokale bevolking te helpen.

Waar in Azië zijn we gebaseerd?

Als vrijwilliger in Azië krijg je de mogelijkheid om de verschillende culturen te ervaren en de rijke geschiedenis van het allergrootste continent in de wereld te leren begrijpen. We werken in negen verschillende landen in Azië, dus er zijn heel wat opties waar je uit kunt kiezen.


Ga naar een van de hoogste pieken in de wereld en help met wildlife onderzoek in de Himalayas in Nepal, of duik in de blauw oceaan en help met het onderzoekswerk in Thailand. Je kunt ook een traditionele manier van leven ervaren door bij de nomaden te verblijven in de Mongoolse steppe.


We hebben ook verschillende mogelijkheden beschikbaar in Zuidoost-Azië. Je kunt de educatie van kinderen ondersteunen in de lokale kleuterscholen en dagzorgcentra in Cambodja en de Filippijnen. Of wil je graag Engelse lesgeven in achtergestelde scholen in Myanmar of Vietnam?


Neem deel als vrijwilliger bij Projects Abroad in Azië en geef terug aan de lokale gemeenschappen terwijl je verschillende landen en culturen ontdekt.

Volgende stap

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Onze partners