Vrijwilligerswerk in Thailand

Vrijwilligerswerk in Thailand

Reis naar Thailand, verken dit prachtige Aziatische land en ondersteun lokale gemeenschappen

Doe vrijwilligerswerk in Thailand en ervaar de schoonheid van Zuidoost-Azië, terwijl je bijdraagt aan een duurzaam beheer van de lokale omgeving. Bescherm koraalriffen en ander zeeleven, terwijl u geavanceerde duikkwalificaties behaalt.

Onze vrijwilligersmogelijkheden in Thailand zijn gebaseerd op Koh Tao, een tropisch eiland in de Golf van Thailand. Tijdens uw verblijf staat ons personeel 24/7 voor u klaar.

Je vrijwilligersreis naar Thailand biedt ook veel vrije tijd, zodat je alles ervaart wat het leven in Thailand te bieden heeft. Ontspan op een beeldschoon strand, bezoek tempels, ga eilandhoppen en proef authentieke pad thai!

Projecten beschikbaar in Thailand

Filter by:

1-2 van 2 projecten

Marine Conservation volunteer diving in Thailand
Duiken en Koraalrifbescherming in Thailand
Bekijk dit project
  • Prijs: €2,840 voor 2 weken
  • Extra weken: €765
  • Startdatum: Altijd
  • Minimale duur: 2 weken
  • Leeftijd: 16 of ouder
Projects Abroad volunteers go diving as part of our Conservation Project in Thailand for teens
Duiken en zeebehoud in Thailand voor jongeren
Bekijk dit project
  • Prijs: €3,470 voor 2 weken
  • Extra weken: €665
  • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
  • Minimale duur: 2 weken
  • Leeftijd: 15-18

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Thailand zijn we gebaseerd

Ko Tao

Jouw vrijwilligerswerk in Thailand vindt plaats op Koh Tao. Hier werk je samen met internationale vrijwilligers aan je project en ontmoet je medewerkers in ons lokale kantoor.

Koh Tao staat bekend om zijn prachtige stranden en kristalhelder water en is een schitterende uitvalsbasis om Thailand te verkennen. Dit tropische eiland staat bekend om zijn enkele van de beste duikplekken ter wereld en is een fantastische plek om een ​​verscheidenheid aan zeeleven te zien. Zeeschildpadden, haaien, walvishaaien en dolfijnen zijn regelmatig te zien in de Chumphon-archipel.

Als je niet aan zee bent, biedt Koh Tao een ontspannen levenstempo. Vriendelijke duikers zijn de belangrijkste bewoners van het eiland. Er zijn echter volop kansen om het traditionele Thaise leven te ervaren door middel van kooklessen, dans en shows.

Of je nu een week of twee maanden vrijwilligerswerk doet in Thailand, onze medewerkers zullen je helpen om het meeste uit je ervaring te halen. Het zijn lokale experts op het gebied van Thailand als reisbestemming. Ze helpen je graag verder.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de voorafbepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Thailand Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners