A volunteer in Thailand watches the sun set on a beach where she did conservation work.

Vrijwilligerswerk in Thailand

Reis naar Thailand, verken dit prachtige Aziatische land en ondersteun lokale gemeenschappen

Geweldig nieuws! Projecten in Thailand zijn beschikbaar vanaf Januari 2023.
 

Doe vrijwilligerswerk in Thailand met Projects Abroad, ervaar de schoonheid van het land en ontmoet de lokale bevolking terwijl je deel gaat uitmaken van onze inspanningen om lokale gemeenschappen te ondersteunen.

 

Je kunt Engelse les geven op lokale scholen of de lokale medewerkers ondersteunen in een kinderdagverblijf of een kleuterschool. Als je een passie hebt voor het beschermen van de oceanen en de koraalriffen, dan kun je deelnemen aan ons Natuurbehoud project. Hier leer je duiken en lever je een bijdrage aan het onderzoek en de bescherming van de onderwater ecosystemen. Ook is dit een bijzondere mogelijkheid om de omgeving te verkennen.

 

Al onze projecten zijn gebaseerd in Ao Nang, een dorp vlakbij Krabi. Onze vaste, lokale medewerkers zijn 24/7 aanwezig en helpen je graag waar het nodig is. Zo kunnen we garanderen dat je een geweldige tijd gaat beleven in Thailand.

 

Tijdens je vrije tijd kun je het dagelijkse leven in Thailand van dichtbij verkennen. Vind ontspanning op het strand, bezoek de grote tempels en reis van eiland naar eiland. Probeer ook vooral de heerlijke lokale gerechten zoals spring rolls en pad thais. Smakelijk eten!

Projecten beschikbaar in Thailand

1-1 van 1 projecten

A Projects Abroad volunteer collects data on a Diving and Marine Conservation volunteering project.
Vrijwilligerswerk Oceaanbescherming & Duiken in Thailand
Bekijk dit project
  • Prijs: €2,395 voor 1 week
  • Extra weken: €375
  • Startdatum: Altijd
  • Minimale duur: 1 week
  • Leeftijd: 16 of ouder

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of stuur ons een e-mail:

begin met het plannen van jouw project

Waar in Thailand zijn we gebaseerd

Ao Nang

Je gaat vrijwilligerswerk doen in Ao Nang, vlakbij Krabi. Onze projecten en het lokale Projects Abroad kantoor zijn hier gelegen.

 

Deze omgeving staat bekend om zijn prachtige stranden en kalkstenen kliffen. Je kunt ook leren diepzeeduiken, rotsen beklimmen en de verschillende eilanden ontdekken. Er zijn ook verschillende leuke restaurants waar je het traditionele Thaise eten kunt proeven.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de voorafbepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Thailand

Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners