Projects Abroad volunteer opportunities in Vietnam sometime include the working in rice fields.

Vrijwilligerswerk in Vietnam

Laat je omringen door de natuurlijke pracht van Vietnam terwijl je de lokale gemeenschappen gaat helpen

Geweldig nieuws! Projecten in Vietnam zijn beschikbaar vanaf Januari 2023.
 
 
Doe vrijwilligerswerk in Vietnam en doe werk dat de lokale gemeenschappen ondersteunt. Je gaat deel uitmaken van onze duurzame inspanningen die deze gemeenschappen helpt terwijl je jezelf onderdompelt in een andere cultuur.

 

We hebben verschillende vrijwilligerswerk mogelijkheden beschikbaar in Vietnam. Je kunt de vroege ontwikkeling van kinderen ondersteunen in een dagzorgcentra of Engelse les geven in achtergestelde scholen. Je kunt ook jouw praktische medische kennis verbeteren door stage te doen in een lokaal ziekenhuis. Er zijn veel opties waar je kunt uit kiezen.

 

Het meeste van onze projecten zijn gebaseerd in Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Deze grote stad heeft veel hoge gebouwen en drukke straten. In het centrum wordt je omgeven door duizenden voetgangers en motorfietsen. Tijdens je vrije tijd kun je de straatjes verkennen, het eten uitproberen van de straatkraampjes en het oude gedeelte van de stad ontdekken.

 

Onze voltijdse medewerkers in Vietnam zijn 24/7 aanwezig om je te ondersteunen waar het nodig is. Ze helpen je graag met al je vragen en zorgen ervoor dat jouw ervaring zorgeloos verloopt.

 

Vietnam heeft een interessante geschiedenis waar je meer over kunt leren tijdens je vrijwilligerswerk. De lokale bevolking is hartelijk en gastvrij en het land is gewoonweg prachtig. Ontdek dit praaltje in het Zuidoosten van Azië en probeer zoveel mogelijk van het land te zien!

Projecten beschikbaar in Vietnam

Filter by:

1-3 van 5 projecten

Female Business Intern is handmaking a product with woven wool for a company during a Work Placement in Vietnam.
Business stage in Vietnam
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,595 voor 4 weken
 • Extra weken: €250
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 4 weken
 • Leeftijd: 18 of ouder
Male and Female International Development Interns sell clothing products at a market during their work placements in Vietnam.
Stage Internationale ontwikkeling in Vietnam
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,595 voor 4 weken
 • Extra weken: €250
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 4 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder
Projects Abroad female intern is seen making a child laugh during a routine check up on her nursing work experience in Vietnam.
Stage verpleegkunde in Vietnam
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,095 voor 2 weken
 • Extra weken: €250
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We beschikken over de kennis en staff die een op maat gemaakt project kunnen samenstellen of de beste optie kunnen helpen bepalen voor jou.


Praat met een van onze project experten:

049 779 99 09

of stuur ons een e-mail:

begin met het plannen van jouw project

Waar in Vietnam zijn we gebaseerd?

Hanoi

Jouw vrijwilligerswerk gaat door in en rond Hanoi, de hoofdstad en tweede grootste stad van Vietnam. De stad ligt in het noorden van het land en kent veel drukke straten, hoge wolkenkrabbers en een steeds snellere verstedelijking. De lokale bevolking is gastvrij en hartelijk, en dat zul je al snel merken terwijl je de lokale marktjes bezoekt en de lokale delicatessen proeft bij de verschillende eetkraampjes.


Vietnam trekt elk jaar duizenden toeristen. Door zijn adembenemende natuur en de bekende Ha Long Way is deze plek een echte trekpleister. Ga er zeker ook op uit naar het platteland, waar je niet alleen prachtige rijstvelden kunt vinden maar ook de rust kunt terugvinden.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Vietnam

Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners