Projects Abroad volunteers exploring the seaside in Cape Town, South Africa.

Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika

Woon en werk in de meest Zuidelijke punt van Afrika en ondersteun lokale gemeenschappen

Doe vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika met Projects Abroad en ondersteun lokale gemeenschappen tijdens een van onze projecten of stages in Kaapstad.

 

We hebben verschillende mogelijkheden voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen in Zuid-Afrika. Je kunt bijvoorbeeld de vroege ontwikkeling van achtergestelde kinderen ondersteunen in dagzorgcentra.

 

Welk project je ook gaat doen, onze lokale medewerkers zijn 24/7 beschikbaar om je te ondersteunen waar dat nodig is.

 

Kaapstad heeft veel te bieden en in je vrije tijd zijn er genoeg bezienswaardigheden om te ontdekken. Beklim de wereldberoemde Tafelberg of ga een weekendje op safari en spot ‘the Big Five’! We raden je ook aan om de lokale gerechten te proeven en vergeet zeker niet mee te doen aan een echte Zuid-Afrikaanse braai (BBQ)!

Projecten beschikbaar in Zuid-Afrika

Filter by:

1-2 van 2 projecten

During a Childcare Project in South Africa, a young girl hula hoops outside a care centre.
Vrijwilligerswerk met kinderen in Zuid-Afrika
Bekijk dit project
  • Prijs: €2,435 voor 2 weken
  • Extra weken: €365
  • Startdatum: Altijd
  • Minimale duur: 2 weken
  • Leeftijd: 16 of ouder
Projects Abroad volunteer helps care for the penguins while working with animals in South Africa
Vrijwilligerswerk met dieren in Zuid-Afrika
Bekijk dit project
  • Prijs: €2,485 voor 2 weken
  • Extra weken: €390
  • Startdatum: Altijd
  • Minimale duur: 2 weken
  • Leeftijd: 16 of ouder

Kun je niet vinden wat je zoekt?

 

We helpen je graag met het vinden van een project dat bij jou past. Het is ook mogelijk om een project op maat samen te stellen.

Praat met een van onze project experts:

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Waar in Zuid-Afrika zijn we gebaseerd?

Kaapstad

Onze vrijwilligersprojecten in Zuid-Afrika zijn gebaseerd in Kaapstad, ook wel “The Mother City” genoemd. De stad kent een unieke kunst en cultuur scene, biedt verschillende historische bezienswaardigheden aan en heeft een relaxte levensstijl. Dit maakt de stad voor veel mensen zeer aantrekkelijk.

 

In Zuid-Afrika en in Kaapstad bestaat echter nog een grote ongelijkheid en is er sprake van armoede. Als vrijwilliger maak je deel uit van projecten die de lokale gemeenschappen ondersteunen en in hun kracht zetten. 

 

Wanneer je in de weekenden niet aan het werk bent kun je op verkenning gaan. Beklim bijvoorbeeld de Lion's Head berg of wandel een van de vele andere prachtige routes. Ook kun je de musea en het theater bezoeken om de lokale cultuur en kunst te beleven. Vergeet ook niet te braaien (BBQ) en probeer vooral de traditionele boerewors.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de vooraf bepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze Zuid-Afrika Aankomstprocedure pagina terugvinden.

Volgende stap

Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Onze partners